începuturi şi ţeluri

Începuturi

Fondată în 2011, proiectul Smart Web Impact reprezintă visul lui Sorin Cucoş, însă pentru a înţelege motivaţia şi începuturile este necesar să parcurgem o scurtă istorie.

Ca majoritatea antreprenorilor, Sorin a pornit de jos: la început cu studiile, apoi cu o serie de cursuri de specializare, inclusiv unul de programare web (curs pe care acum îl predă, ceea ce formează o interesantă simetrie, dar asta-i complet altă poveste).
Şi ca orice absolvent, s-a angajat în domeniu ca ajutor programator.

De-a lungul timpului a lucrat în diverse firme, unele mai mari altele mai mici, însă una singură i-a marcat viaţa profesională. Se întâmpla pe la începutul anilor 2000, nu contează anul exact.
Contează doar că în acea firmă lucrurile se faceau "old school", în acea firmă veneai de plăcere la birou şi plecai cu mult după ce se termina programul.

Procedeul de dezvoltare al fiecarui proiect era asemenea unei poezii:
Echipa de vânzări întocmea (împreună cu proprietarul) un brief de creaţie (caiet de sarcini) care ajungea la designer.
În baza indicaţiilor şi cerinţelor, se creea un layout, o propunere grafică care era prezentată clientului. Acesta solicita modificări, ajustări, scopul fiind obţinerea aprobării pentru acel layout.
Odată grafica aprobată, proiectul intra în dezvoltare. Clientul era ţinut la curent şi vedea online proiectul.

Ai putea spune că "procedeul" seamănă cu o linie de asamblare şi ai avea dreptate dacă atunci existau teme şi platforme gratuite.
Vorbim însă despre o perioadă cu mult înaintea apariţiei site-urilor şi a magazinelor online "la cheie".
Totul era creat de la zero!
Nici nu aveai cum altfel! Ori erai creativ şi productiv, ori trebuia să-ţi alegi altă meserie!

Smart Web Impact a apărut practic din nostalgia acelor vremuri! Când soluţiile web erau dezbătute, proiectate şi apoi create.
Am apărut din dorinţa de a creea, nu de a copia sau reproduce.

Ţeluri

Smart Web Impact îşi propune să ofere o alternativă într-o piaţă sufocată de platforme şi teme gratuite. Ţinta noastră o reprezintă clientul ale cărui nevoi online au evoluat peste stadiul de platformă gratuită, clientul care este ferm convins că nu mai există "altceva".

Atenţie! Ţinta noastră nu este denigrarea soluţiilor "la cheie" pentru că acestea au scopul lor precis!
Când vorbim despre soluţii web "la cheie", unul din obiectivele noastre este educaţia pentru că este mai important să ştii ce alegi, decât alegerea în sine.
Ce obţin de banii plătiţi?
De ce X costă atât şi aparent acelaşi X costă atât?
În momentul în care pui problema aşa, orice sumă devine o investiţie nu o cheltuială sau, cum mai spunem noi: "taxă pe educaţie"!


Doar educaţia permite identificarea alternativelor pentru că o alegere educată nu poate fi decât una înteleaptă! Doar educaţia permite identificarea alternativelor pentru că o alegere educată nu poate fi decât una înţeleaptă!
Cucoş Sorin
autor, antreprenor, profesorDacă simţi că împărtăşim acelaşi idealuri, sau pur şi simplu doreşti mai multe informaţii, utilizează formularul de mai jos pentru a ne contacta. Suntem întodeauna în căutare de noi parteneri, de noi abilităţi pentru a ne îmbunătăţi şi creşte valoarea oferită.

toate câmpurile sunt obligatorii!
nu trimitem spam: şi noi primim zilnic zeci de mesaje nesolicitate!
nu practicăm şi nu încurajăm "promovarea" prin astfel de metode!

datele sunt expediate la adresa de e-mail office@smartwebimpact.ro nefiind stocate în baza de date.

Ce vă oferim:

Cursuri / Educaţie Web

Educaţia stă la baza dezvoltării personale şi profesionale. În acest scop îţi punem la dispoziţie secţiune de articole dar şi cursuri interesante atât pentru...

Optimizare SEO

De ce este SEO important? Diferenţa majoră faţă de alte metode de promovare vine din realitatea că vizitele aparţin persoanelor interesate de...

Creare Magazin Online

Imaginează-ţi un magazin online care funcţionează, aduce rezultate, este extrem de uşor de administrat şi care este personalizat viziunii tale...

Creare Site Web

Imaginea ta este unică, website-ul tău expune personalizat viziunea online într-un mod corespunzător! Prezenţa online nu mai este...

Creare site de prezentare

Denumite şi "corporate" reprezintă soluţia perfectă pentru expunerea online a firmei tale. Odată dezvoltate şi optimizate corespunzător, pot...


Cursuri Smart

Fie că doreşti să progresezi către o prezenţă de top pentru afacerea ta pe online, sau vrei să înveţi programare web, la Smart Web Impact vei găsi cursul potrivit. vezi cursuri


Opinia ta contează!

Pentru că avem ca scop îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi produselor, dorim să luăm în considerare opinia fiecărui vizitator. Ne poţi răspunde (chiar şi anonim) la trei întrebări despre importanţa prezenței pe internet pentru tine? Mulţumim. vezi sondaj