dezvoltat de la zero fără platforme

Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero

Îţi propunem un magazin online profesional creat de la zero conform viziunii, clientelei şi obiectivelor tale, fără platforme, template-uri sau plăţi lunare!
Un magazin online care este al tău fără chirie.

O temă personalizată pentru un magazin online creat în prestashop, opencart şi/sau wordpress, nu înseamnă magazin online creat de la zero, pentru că aceste platforme sunt deja făcute, sunt gratuite, platforme "peste care pui" o temă grafică. Aceste teme pot fi gratuite sau create de la zero şi ele, însă strict pentru acea platformă fără de care nu pot funcţiona.

Având în vedere concurenţa acerbă din mediul online, devine foarte important magazinul tău online să se diferenţieze corespunzător, să comunice eficient beneficiile, avantajele şi această diferenţiere. Să includă funcţii şi secţiuni personalizate modelului de afacere deservit.

Creare magazin online simplu, start-up:

Cea mai bună opţiune în cazul în care nu ai experienţă în vânzarea online.
Cuprinde toate funcţiile necesare desfăsurării activităţii la un nivel profesional. Avem categorii, subcategorii, mărci, produse, coş de cumpărături, sistem de discount-uri, expedierea comenzii atât autentificat cât şi direct fără a necesita un cont. Deasemenea, în funcţie de preferinţele tale, include plata cu cardul şi/sau în sistem ramburs. La acestea se adaugă şi optimizare seo onpage, optimizarea manuală a textelor, număr nelimitat de pagini, implementare GDPR.
Prin intermediul Secţiunii de Administrare se pot controla toate informaţiile disponibile în magazin, vizualiza şi edita conturile, comenzile etc.
Domeniul .ro şi găzduirea sunt incluse pentru o perioadă de 24 de luni, la fel şi Certificatul SSL Secure.
Dacă eşti la început de drum în vâzarea online, atunci crearea unui magazin online simplu este tot ce ai nevoie.

Creare magazin online mediu:

Destinat antreprenorilor cu ceva experienţă în vânzarea online care acum fie îşi doresc ceva mai bun, fie doresc o soluţie mai personalizată care să reflecte experienţa dobândită pană acum.
Cuprinde toate funcţiile de mai sus, funcţii la care se adaugă anumite particularităţi sprecifice afacerii, particularităţi care se materializează într-o serie de funcţii mai avansate.
Enumerăm aici, fără a ne limita, la nevoia de a avea discount-uri per client, funcţii B2B dar şi retail, sau un Sistem de Administrare multi-level acces...

Creare magazin online avansat:

Vorbim despre o soluţie de tip magazin online care este cu adevărat un utilitar de business la cel mai înalt nivel. Dezvoltat de la zero, precum soluţiile anterioare, magazinul online avansat este o aplicaţie web destinată antreprenorilor care îşi doresc cel mai înalt nivel de performanţă, personalizare şi optimizare posibil.

Structurile de mai sus reprezintă un punct de plecare a discuţiei pentru că noi suntem specializaţi în dezvoltarea aplicatiilor web complexe, create de la zero. Prin urmare, în mod sigur putem oferi soluţii oricărei cerinţe în ceea ce priveşte realizarea magazinului online dorit.
Ne interesează să vă creem un magazin online potrivit nevoilor actuale, nu să vă vindem cel mai scup produs pe care-l avem în ofertă.Fără template-uri şi platforme gratuite

Creat complet de la zero

Fără limită de categorii şi produse

Fără plăti lunare

Panou de Administrare simplu de folosit

Complet independent faţă de noi

Eşti proprietar pe tot

Gratuit: domeniu .ro

Gratuit: găzduire web

Gratuit: certificat SSL secure

Garanţie pe viaţă!Creare magazin online profesional personalizat, o alternativă accesibilă

Personalizat nu înseamnă haos sau compromis. Platformele gratuite sunt dezvoltate utilizând aceleaşi limbaje.
Care-i diferenţa atunci?
Cel mai scurt răspuns nu poate exclude gradul ridicat de personalizare şi realitatea că, fiind executat conform unor cerinţe şi obiective clare, magazinul nu prezintă compromisuri atât la nivel de cod sursă, optimizare dar şi când vorbim despre focusul principal.

Creare magazin online personalizat: BE UNIQUE!

Prin abordarea creare magazin online de la zero, clădeşti un magazin online pentru afacerea ta şi nu invers, adică nu vezi ce s-ar potrivi dintr-o temă sau cod sursă existent, cu ceea ce ai nevoie; cu ceea ce ţi-ai dori de la un magazin online. Începând de la aspectul grafic şi terminând cu funcţiile disponibile în Secţiunea de Administrare, magazinul este creat să deservească strict afacerea ta online şi să-ţi respecte viziunea, experienţa pe care doreşti s-o transmiţi clientului tău.


Design Unic Personalizat Responsive

Creare magazin online cu design-ul grafic aprobat de către tine, fiind executat utilizând principiile "fluid design".
Personalizat nu înseamnă wordpress, prestashop, opencart magento și/sau alte "minunății" de platforme gratuite.

Optimizare SEO onpage

Pe lângă implementarea codului sursă corespunzător celor mai recente norme SEO, echipa noastră modifică textele adăugate de tine în pagini pentru a le face prietenoase cu motoarele de căutare.

Flexibil şi Scalabil

Fiind personalizat, magazinul online dezvoltat de noi este creat pentru viitorul afacerii tale. Lipsa rigidităţii codului sursă face ca orice cerinţă ulterioară să poată fi implementată fără risc de incompatibilitate şi la costuri extrem de competitive.

Siguranţă Sporită

Un atacator nu poate descărca magazinul pentru a studia codul sursă în vederea lansării unui atac informatic, cum putem face cu toate framework-urile gratuite disponibile acum.

Panou de Administrare

Extrem de simplu de utilizat, îţi permite independenţa totală faţă de noi. Mai mult: fiind şi acesta creat de la zero, poţi decide ce funcţii doreşti în plus faţă de cele standard care permit adminstrarea conţinutului.

Plata în tranşe

Poti achita într-un număr de tranşe egale! Fiind livrat respectând deadline-ul agreeat, magazinul va începe să se autosusţină. Bineânţeles că eşti proprietar pe tot ce înseamnă website-ul tău!Preţuri pentru creare magazin online personalizat, creat de la zero

Creare magazin online Investiţia necesară pentru crearea unui magazin online depinde de complexitatea acestuia, adică de nivelul de personalizare cerut. Dezvoltarea porneşte de la funcţiile standard şi, împreună cu tine, vom stabili acele funcţionalităţi care vă separă de concurenţă.
Nu vorbim despre numărul de pagini, sau alte secţiuni/funcţii obligatorii pentru un magazin online, ci doar de acele particularităţi care se regăsesc mai rar. Oamenii sunt diferiţi, viziunile şi cerinţele diferă de la caz la caz.
Apoi, există şi Secţiunea de Administrare a magazinului. Aceasta poate fi executată standard sau se pot implementa diverse cerinţe mai puţin întâlnite, spre exemplu, liste preţuri diferite între clienţii B2B, diverse particularizări ale raportărilor, multiple nivele de acces per departament sau poltică de grupuri etc.
Nevoile tale pot se pot încadra sau nu în standard. De aceea este necesar să detaliem discuţia despre magazinul online dorit.

Neavând limitările prezente în magazinele online la cheie şi/sau cele dezvoltate utilizând platforme gratuite, putem creea şi îmbunătăţi atât funcţionalităţile generale, cât şi orice altă cerinţă particulară.
Consultanţa este gratuită aşa că nu ezita să ne contactezi în vederea dezvoltării discuţiei.
Suntem foarte bine specializaţi în a dezvolta/implementa ceea ce la alţii "nu se poate"!

Smart Web Impact:

creare magazin online profesional dezvoltat de la zero sau template-uri gratuite!

Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu HTML 5 Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu CSS 3 Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu jQuery Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu PHP OOP Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu mySQL Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero personalizat cu SEO onpage Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero cu Certificat SSL inclus

Creare magazin online profesional dezvoltat de la zero

Cere Ofertă
Te-ar putea interesa: