magazin online personalizat afacerii tale

Creare magazin online personalizat

Îţi propunem un magazin online creat de la zero conform viziunii, clientelei şi obiectivelor tale, fără platforme şi template-uri!
Un magazin online care este al tău fără plăti lunare.

O temă personalizată pentru un magazin online creat în prestashop, opencart şi/sau wordpress, nu înseamnă magazin online creat de la zero, pentru că prestashop, opencart şi/sau wordpress sunt deja făcute, sunt gratuite, platforme "peste care pui" o temă grafică. Aceste teme pot fi gratuite sau create de la zero şi ele, însă strict pentru acea platformă fără de care nu pot funcţiona.

Personalizarea unei teme de wordpress sau prestashop, nu înseamnă creare de magazin online personalizat pentru că la bază, inima magazinului nu este diferită de un alt magazin dezvoltat pe aceeaşi platformă dar, care deţine o temă / template grafic "luat gratuit" de pe internet.
Aplicaţia/platforma wordpress, prestashop, opencart, magento etc. sunt gratuite, disponibile gratuit spre descărcare, instalare şi personalizare.

Platforma gratuită este gata facută, "cu de toate" şi generalistic implementată pentru că trebuie să se potrivească cu cât mai multe domenii de activitate existente în lume.
Platformele gratuite sunt create pentru a se vinde pe ele însele, nu pentru a-ţi vinde produsele tale.
Grafic, pot exista diferenţe între două magazine online dezvoltate pe aceeaşi platformă gratuită, însă la core (inima aplicaţiei/codul sursă), sunt la fel.
Pentru creare magazin online se vor utiliza limbajele de bază şi anume HTML 5, CSS 3, JavaScript/jQuery, PHP şi mySQL.Fără template-uri şi platforme gratuite

Creat complet de la zero

Fără limită de categorii şi produse

Fără plăti lunare

Panou de Administrare simplu de folosit

Complet independent faţă de noi

Eşti proprietar pe tot

Gratuit: domeniu .ro

Gratuit: găzduire web

Gratuit: certificat SSL secure

Garanţie pe viaţă!personalizat, o alternativă accesibilă

Personalizat nu înseamnă haos sau compromis. Platformele gratuite sunt dezvoltate utilizând aceleaşi limbaje.
Care-i diferenţa atunci?
Cel mai scurt răspuns nu poate exclude gradul ridicat de personalizare şi realitatea că, fiind executat conform unor cerinţe şi obiective clare, magazinul nu prezintă compromisuri atât la nivel de cod sursă, optimizare dar şi când vorbim despre focusul principal.

Creare magazin online personalizat: BE UNIQUE!
Prin abordarea creare magazin online de la zero, clădeşti un magazin online pentru afacerea ta şi nu invers, adică nu vezi ce s-ar potrivi dintr-o temă sau cod sursă existent, cu ceea ce ai nevoie; cu ceea ce ţi-ai dori de la un magazin online. Începând de la aspectul grafic şi terminând cu funcţiile disponibile în Secţiunea de Administrare, magazinul este creat să deservească strict afacerea ta online şi să-ţi respecte viziunea, experienţa pe care doreşti s-o transmiţi clientului tău.


Design Unic Personalizat Responsive

Creare magazin online cu design-ul grafic aprobat de către tine, fiind executat utilizând principiile "fluid design".
Personalizat nu înseamnă wordpress, prestashop, opencart magento și/sau alte "minunății" de platforme gratuite.

Optimizare SEO onpage

Pe lângă implementarea codului sursă corespunzător celor mai recente norme SEO, echipa noastră modifică textele adăugate de tine în pagini pentru a le face prietenoase cu motoarele de căutare.

Flexibil şi Scalabil

Fiind personalizat, magazinul online dezvoltat de noi este creat pentru viitorul afacerii tale. Lipsa rigidităţii codului sursă face ca orice cerinţă ulterioară să poată fi implementată fără risc de incompatibilitate şi la costuri extrem de competitive.

Siguranţă Sporită

Un atacator nu poate descărca magazinul pentru a studia codul sursă în vederea lansării unui atac informatic, cum putem face cu toate framework-urile gratuite disponibile acum.

Panou de Administrare

Extrem de simplu de utilizat, îţi permite independenţa totală faţă de noi. Mai mult: fiind şi acesta creat de la zero, poţi decide ce funcţii doreşti în plus faţă de cele standard care permit adminstrarea conţinutului.

Plata în tranşe

Poti achita într-un număr de tranşe egale! Fiind livrat respectând deadline-ul agreeat, magazinul va începe să se autosusţină. Bineânţeles că eşti proprietar pe tot ce înseamnă website-ul tău!Preţ Creare Magazin Online

Creare magazin online Investiţia necesară pentru crearea unui magazin online depinde de complexitatea acestuia, adică de nivelul de personalizare cerut. Dezvoltarea porneşte de la funcţiile standard şi, împreună cu tine, vom stabili acele funcţionalităţi care vă separă de concurenţă.
Nu vorbim despre numărul de pagini, sau alte secţiuni/funcţii obligatorii pentru un magazin online, ci doar de acele particularităţi care se regăsesc mai rar. Oamenii sunt diferiţi, viziunile şi cerinţele diferă de la caz la caz.
Apoi, există şi Secţiunea de Administrare a magazinului. Aceasta poate fi executată standard sau se pot implementa diverse cerinţe mai puţin întâlnite, spre exemplu, liste preţuri diferite între clienţii B2B, diverse particularizări ale raportărilor, multiple nivele de acces per departament sau poltică de grupuri etc.
Nevoile tale pot se pot încadra sau nu în standard. De aceea este necesar să detaliem discuţia despre magazinul online dorit.

Neavând limitările prezente în magazinele online la cheie şi/sau cele dezvoltate utilizând platforme gratuite, putem creea şi îmbunătăţi atât funcţionalităţile generale, cât şi orice cerinţă particulară.
Consultanţa este gratuită aşa că nu ezita să ne contactezi în vederea dezvoltării discuţiei.
Suntem foarte bine specializaţi în a dezvolta/implementa ceea ce la alţii "nu se poate"!

Smart Web Impact:

creare magazin online fără a utiliza template-uri şi/sau platforme gratuite!

Creare magazin online personalizat cu HTML 5 Creare magazin online personalizat cu CSS 3 Creare magazin online personalizat cu jQuery Creare magazin online personalizat cu PHP OOP Creare magazin online personalizat cu mySQL Creare magazin online personalizat cu SEO onpage Creare magazin online personalizat cu Certificat SSL inclus

Creare magazin online personalizat

Cere Ofertă

Creare magazin online personalizat dezvoltat de la zero are 20517 vizualizări


Creare magazin online Creare magazin online personalizat Creare magazin online Creare magazin online Creare magazin online personalizat

Te-ar putea interesa: