Creare website restaurant personalizat dezvoltat fără platforme

Creare website restaurant personalizat dezvoltat fără platforme

Soluţia noastră pentru creare website restaurant este una personalizată, adică dezvoltată de la zero, fără utilizarea platformelor gratuite.
Astfel se poate creea absolut orice, iar asta înseamnă că website-ul va fi dezvoltat exclusiv pentru nevoile restaurantului dumneavoastră, nu invers când se modifică un website gratuit pentru a deservi aceste nevoi.

Pachetele de mai jos sunt informative pentru că la noi website-urile sunt creeate de la zero pe nevoile afacerii dumneavoastră. Scopul nostru este să vă dezvoltăm prezenţa online de care are nevoie restaurantul dumneavoastră, fără a impune un set rigid de funcţii.

La final, dumneavoastră decideți ce funcții se pretează având în vedere stadiul afacerii, bugetul alocat dar și faptul că funcții suplimentare sau complementare se pot crea ulterior în deplin acord cu o evoluție normală a website-ului.

Creare website simplu pentru restaurant

În esenţă, un website corporate în care sunt prezentate meniurile şi lista de preţuri. Lipsesc funcţiile de comandare online.
Nu lipseşte însă înscrierea afacerii în Google Business, galeria foto/video, secţiunea de recenzii, implementarea GDPR, creare de combouri şi discounturi, oferta happy hour şi alte funcţii minime necesare livrării unei prezenţe online cât mai profesionistă.

Creare website complex pentru restaurant

Pornim de la bază, adică acel website simplu, la care însă se vor adăuga funcţii complexe, oarecum identice unui magazin online unde întâlnim categorii, meniuri etc.
Vizitatorul îşi adaugă produsele culinare în coşul virtual şi apoi expediază comanda care poate fi achitată atât cu cardul, dar şi în sistem ramburs. Avem astfel o soluţie complexă prin intermediul căreia vizitatorii pot comanda direct din pagina web.

Creare website premium pentru restaurant

Cuprinde funcţiile de mai sus însă la acestea se adaugă altele specifice unui restaurant mai avansat. Mentionăm aici sisteme de rezervare, acces în Sistemul de Administrare pe mai multe nivele, management pentru angajaţi, şi alte funcţii specifice.


Pentru a putea estima un preţ este necesar să ne comunicați un set de specificaţii şi funcţionalităţi dorite. Având în vedere că fiecare website pentru restaurante este clădit de la zero, scopul fiind ca acesta să fie cât mai personalizat cerinţelor dumneavoastră şi cât mai optimizat prezenţei online necesare, este astfel imposibil de estimat un preţ până când nu ştim exact ce se cere de la noi, care sunt aşteptările şi cerinţele!

Costul va include următoarele:

Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.

Panou de Administrare single level acces simplu de utilizat, pentru a putea controla conţinutul din pagini.

Număr nelimitat de pagini. (categorii, subcategorii, meniuri etc.)

Optimizare SEO onpage.

Dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite.

GDPR compliant.

Domeniu .ro şi găzduire pentru primele 24 de luni.

Certificat SSL (Secure) pentru primele 24 de luni.

Contract şi factură (achitabil în tranşe egale, fără dobândă).

Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).

Cere Oferta Creare website restaurant

Cerere ofertă pentru Creare website restaurant

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

Recomandări

Vizitatorii au mai citit:

Aspecte complementare subiectului Creare website restaurant: