servicii optimizare site

Optimizare Site

Pentru că modalităţile de accesare a unui website s-au diversificat serios în ultimii ani, este important să fim siguri că paginile website-ului nostru sunt optimizate pentru acele dispozitive.
Un website care nu este afişat bine pe telefonul X, sau tableta Y, poate însemna un client în minus pentru tine.

Serviciile de includ următoarele:

  • servicii optimizare site pentru browserele web. Paginile site-ului tău trebuie să fie afişate corect indiferent de browserul folosit de vizitator. (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera sau Apple Safari)
  • servicii optimizare site pentru dispozitive mobile. Odată cu avansul în tehnologiile mobile, este inadmisibil ca paginile site-ului tău să nu fie afişate corect pe telefoane mobile şi/sau tablete.
    Majoritatea însă se mulţumesc doar cu eticheta mobile friendly. Lucrurile sunt însă mult mai interesante pentru că website-ul trebuie optimizat pentru vizitatorii care utilizează dispozitive mobile şi nu pentru a bifa că este mobile friendly.
  • servicii optimizare site în vederea uzabilităţii sporite. Uzabilitatea se referă la cât de prietenos este website-ul tău cu utilizatorii săi. Cât de uşoară este navigarea, cât de complete sunt funcţiile existente dar, mai ales, cât de necesare.
    Vorbim astfel despre experienţa generală pusă la dispoziţia vizitatorului.

Cât de optimizat este website-ul tău?
Fiecare pagină are un obiectiv clar?
Paginile website-ului tău ajută vizitatorii să găsească informaţiile interesante pentru ei?


Smart Web Impact:

unicitate, simplitate, rezultate!

Optimizare Site

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: