personalizat

Creare catalog online

Aplicaţia de tip catalog online este o metodă extrem de utilizată în vederea prezentării produselor aflate în oferta unei firme. Asemănându-se cu un magazin online, structura website-ului de tip catalog online este alcatuită din categorii, subcategorii, produse, sistem de căutare intern etc. Fiecare entitate enumerată, beneficiază de pagina proprie şi funcţionalităţi specifice în care sunt prezentate detaliile specifice.

Diferenţa constă în lipsa funcţionalităţilor de shopping: un catalog online nu deţine coş de cumpărături şi modalitate de expediere comenzi. Pot apărea preţurile dar nu şi posibilitatea de a cumpăra online de pe website.
Vorbim astfel despre un website de prezentare mai avansat, website în care putem avea un portofoliu de produse/servicii cu preţuri aferente.

Catalog online: cui se adresează?

Website-ul de tip catalog online se adresează firmelor care doresc să prezinte într-un mod profesionist produsele care fac obiectul activităţii comerciale însă, din cauza unor motive specifice, nu există nevoia de a implementa funcţiile de online shopping.
Beneficiind de structura consacrată a magazinelor online, aplicaţia de tip catalog online permite funcţionalităţi la fel de avansate astfel încât fiecare produs să fie listat într-un mod traditional magazinelor online.

Catalog online smart: avantaje

Alege Smart Web Impact pentru dezvoltarea catalogului online dorit: fiecare aplicaţie de tip catalog online este dezvoltată având următoarele:

 • Panou de Administrare: control complet asupra conţinutului!
  Din panoul de administrare se pot efectua minim următoarele acţiuni:
  - adăugare, listare, editare, ştergere categorii şi subcategorii; Sistemul permite adăugarea unui număr infinit de categorii şi subcategorii.
  - adăugare, listare, editare, ştergere produse; Sistemul permite adăugarea unui număr infinit infinit de produse.
  - administrarea informaţiilor detaliate pentru fiecare produs (titlu, descriere, imagini etc);
  - asignare de fişe tehnice la fiecare produs;
  - administrare pagini statice (despre noi, contact etc);
 • Front-end:
  Secţiunea publică, disponibilă vizitatorilor:
  - design personalizat, responsive, fluid;
  - navigare facilă în paginile de categorii, subcategorii, produse;
  - pagină dedicată pentru fiecare entitate (categorie, subcategorie, produs etc.);
  - motor de căutare intern;
  - optimizare seo onpage
  - compatibilitate cu toate browserele (aplicaţia se va vedea şi va funcţiona la fel pe toate calculatoarele);
  - compatibilitate cu toate dispozitivele mobile;
  - compatibilitate cu reţele sociale;
  - compatibilitate cu fluxurile RSS;

Creare catalog online pret mic preţ mic de implementare;
Creare catalog online timpul de implementare este foarte scurt timpul de implementare este foarte scurt;
Creare catalog online independenta fata de noi independenţă faţă de noi: prin intermediul Panoului de Administrare poţi oricând modifica informaţiile prezente;
Creare catalog online prezenta online prezenţă online non-stop;
Creare catalog online platforma custom platformă custom compatibilă cu cerinţe ulterioare;

Preţ creare catalog online

Preţul dezvoltării unui catalog online este dictat de complexitatea funcţionalităţilor dorite. Pentru că există o sumedenie de abordări şi cerinţe specifice, este dificil să estimăm un cost în absenţa unui brief de creaţie!
Te invităm să ne trimiţi o cerere de ofertă în urma căreia vom putea estima un cost necesar dezvoltării catalogului online pe care ţi-l doreşti.

Creare catalog online în HTML 5 Creare catalog online în CSS 3 Creare catalog online în jQuery Creare catalog online în PHP OOP Creare catalog online în mySQL Creare catalog online cu SEO onpage Creare catalog online cu Certificat SSL inclus

Creare catalog online

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: