personalizat

Site-urile de anunţuri sunt portaluri web interactive care permit vizitatorilor să adauge conţinut. Se mai numesc şi site-uri de tip user generated content.
Motorul principal al unui site de anunţuri este reprezentat evident de anunţurile adăugate de vizitatori. Monetizarea unui site de anunţuri se face fie prin taxarea vizitatorului la postarea anunţului, fie prin comercializarea de spaţiu publicitar în cadrul paginilor, sau prin implementarea unei taxe la repostarea anunţului.
Există însă o multitudine de alte metode utilizate pentru monetizarea unui site de anunţuri, metode care vă stau la dispoziţie în urma colaborării cu noi.

Creare Site anunţuri

Creare Site Anunţuri

 • orientat pe automatizare:
  Deoarece timpul este o resursă finită, implementăm funcţionalităţi automatizate, care elimină factorul uman din ecuaţie. Se creează astfel algoritmi care sunt folosiţi la validarea informaţiilor adăugate, cu accent pe îmbunătăţirea uzabilităţii şi nu "stresarea" vizitatorului.
 • siguranţă sporită:
  Un site de anunţuri poate fi vulnerabil la atacuri informatice, mai ales dacă platformă este una gratuită ale cărei vulnerabilităţi sunt cunoscute atent de comunităţile de hackeri.
 • administrabil:
  Gradul de control al portalului este decis de tine! Nefiind limitaţi de platforme gratuite, putem implementa orice funcţionalitate care să permită un grad de control complet, profesional şi eficient!
 • optimizat:
  Optimizarea SEO onpage este inclusă în pret! Proiectul se livrează cu toţi parametrii impuşi de regulile SEO. Instalarea Google Analitycs şi Google Webmaster Tools, este deasemenea inclusă în preţ.


Creare site anunţuri în HTML 5 Creare site anunţuri în CSS 3 Creare site anunţuri în jQuery Creare site anunţuri în PHP OOP Creare site anunţuri în mySQL Creare site anunţuri cu SEO onpage Creare site anunţuri cu Certificat SSL inclus

Preţ Creare Site Anunţuri Smart

Investiţia necesară dezvoltării unui website de anunţuri depinde evident de complexitatea acestuia.
- în câte limbi vom dezvolta website-ul?
- care este procedura de adăugare anunţ?
- utilizatorii trebuie să-şi creeze cont, există abonamente?
- se pot cumpăra credite?
şi multe astfel de particularităţi care definesc preţul final.

Apoi mai este şi problema Sistemului de Administrare. Acesta este ascuns vizitatorilor obişnuiţi, permiţând operaţiuni de administrare ale întregului website.
Având în vedere că website-ul este integral creat de la zero, nu putem estima preţuri şi deadline-uri în lipsa unor indicaţii şi detalii de natură tehnică.

Foloseşte formularul de mai jos ("Cere Ofertă") pentru a ne contacta şi nu uita să incluzi cât mai multe detalii despre cele enumerate mai sus. Pornim astfel discuţia de la aceste detalii şi împreună, vom clădi website-ul de anunţuri de care ai nevoie.

Smart Web Impact:

unicitate, simplitate, rezultate!

Creare site anunţuri

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: