Creare site web personalizat de la zero

Creare site web personalizat de la zero

Crearea unui website implică o serie de demersuri fixe, acţiuni şi strategii care deja şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului.
Alternativa pe care v-o propunem implică dezvoltarea complet de la zero al acelui website care este realizat conform cerinţelor dumneavoastră de comunicare online; dar, cel mai important, direcţionat către atingerea obiectivelor stabilite.

Pentru că website-ul trebuie să facă legatura între viziunea dumneavoastră online şi clientul ideal, abordarea nu poate fi decât una personalizată.

Fără template-uri (teme / șabloane) gratuite şi fără platforme gratuite (wordpress, joomla etc.)
Utilizăm XHTML, CSS, XML, Java Script, jQuery, PHP (OOP) si mySQL! Acestea sunt limbajele de bază în care sunt create majoritatea site-urilor de pe internet, inclusiv platformele gratuite!

Construind de la zero, clădiți un website pentru afacerea dumneavoastră şi nu invers, adică nu alegeți ce s-ar potrivi dintr-o temă (șablon) sau cod sursă existent, cu ceea ce aveți nevoie. Începând de la aspectul grafic şi terminând cu funcţiile disponibile în Secţiunea de Administrare, website-ul este creat să deservească strict afacerea dumneavoastră online şi să respecte viziunea, experienţa care se dorește a fi transmisă clientului dumneavoastră.

Preţ pentru creare site web personalizat?

Preţul pentru crearea unui website este dictat de complexitatea funcţionalităţilor disponibile. Nu vorbim despre numărul de pagini, ci doar secţiunile prezente şi complexitatea acestora. Acestea pot fi standard, sau executate într-un fel unic viziunii tale, dar cu păstrarea regulilor de uzabilitate.
Pentru că este creat de la zero, avem doar două limite: tehnologia şi inspiraţia.
De aceea website-ul nu se poate creea conform unor pachete prestabilite.
Nu executat ca la xerox, la gramadă!

Este dificil să vorbim despre preţuri fără a avea un set de cerinţe elementare. Sigur, există acele secţiuni care sunt prezente la orice website însă, lucrurile se pot complica şi atunci când vorbim despre funcţionalităţile dorite în Secţiunea de Administrare.
De ce să lucrați cu noi:

Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.

Panou de Administrare simplu de utilizat, pentru a putea controla şi administra atât conţinutul din pagini cat si informatiile specifice.

Număr nelimitat de pagini.

Optimizare SEO onpage.

Dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite, GDPR compliant.

Domeniu .ro şi găzduire pentru primele 24 de luni.

Certificat SSL (Secure) pentru primele 24 de luni.

Contract şi factură (achitabil în tranşe egale, fără dobândă).

Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).

Neavând limitările prezente în website-urilor la cheie şi/sau cele dezvoltate utilizând platforme gratuite bazate pe șabloane, putem creea şi îmbunătăţi atât funcţionalităţile generale, cât şi orice cerinţă particulară.
Consultanţa este gratuită aşa că nu ezitați să ne contactați în vederea dezvoltării discuţiei.

Cere Oferta Creare site web

Cerere ofertă pentru Creare site web

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

access