personalizat de la zero

Crearea unui website implică o serie de demersuri fixe, acţiuni şi strategii care deja şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului.
Alternativa pe care v-o propunem implică implementarea complet de la zero al acelui website care este dezvoltat conform cerinţelor tale de comunicare online; dar, cel mai important, direcţionat către atingerea obiectivelor stabilite.

Pentru că website-ul tău trebuie să facă legatura între viziunea ta online şi clientul tău ideal, abordarea nu poate fi decât una personalizată.

Fără template-uri (teme) gratuite şi fără platforme gratuite (wordpress, joomla etc.)
Utilizăm XHTML, CSS, XML, Java Script, jQuery, PHP (OOP) si mySQL! Acestea sunt limbajele de baza în care sunt majoritatea site-urilor de pe internet, inclusiv platformele gratuite! Construind de la zero, clădeşti un website pentru afacerea ta şi nu invers, adică nu alegi ce s-ar potrivi dintr-o temă sau cod sursă existent, cu ceea ce ai nevoie; cu ceea ce ţi-ai dori de la website-ul tău. Începând de la aspectul grafic şi terminând cu funcţiile disponibile în Secţiunea de Administrare, website-ul este creat să deservească strict afacerea ta online şi să-ţi respecte viziunea, experienţa pe care doreşti s-o transmiţi clientului tău.


Personalizat, fără platforme

Design unic, responsive

Număr nelimitat de pagini

Fără costuri de administrare lunară

Independenţă fată de noi

Focusat pe clientul tău

Gratuit: domeniu .ro

Gratuit: găzduire

Gratuit: certificat SSL


 


Creare site web personalizat, o alternativă accesibilă

Creare site web Pentru că imaginea ta este unică!
Creare site web Pentru că viziunea ta este unică!
Creare site web Pentru că website-ul tău trebuie să se diferenţieze pozitiv fată de concurenţă, atât prin aspectul grafic, cât şi prin funcţionalităţile puse la dispoziţie.
Creare site web Pentru că nu trebuie să depinzi de noi.
Creare site web Pentru că nu trebuie trebuie să plăteşti mentenanţă lunară obligatorie.
Creare site web Pentru că trebuie să fie uşor de administrat.
Creare site web Pentru că trebuie să prezinte credibilitate vizitatorilor.
Creare site web Pentru că trebuie să să livreze rezultate.

Creare site web


Un alt argument major pentru creare site web de la zero, este abilitatea de a livra un nivel de Optimizare SEO cu mult peste media întalnită la platformele gratuite.
Pentru că fiecare pagină este dezvoltată pornind de la un obiectiv clar, procesul de optimizare seo este implementat utilizând acelaşi principiu: fiecare pagină este optimizată în jurul unui main keyword care este defapt, subiectul principal al paginii.
De aici nu poate rezulta dacât un website care beneficiază de multiple pagini atent optimizate fiecare pentru o expresie cheie principlă (subiectul paginii), capabilă să-ţi livreze rezultatele dorite.


Design Unic Personalizat Responsive

Creare site web cu design-ul grafic aprobat de către tine, fiind executat utilizând principiile "fluid design".

Optimizare SEO onpage

Pe lângă implementarea codului sursă corespunzător celor mai recente norme SEO, echipa noastră modifică textele adăugate de tine în pagini pentru a le face prietenoase cu motoarele de căutare.

Flexibil şi Scalabil

Fiind personalizat, website-ul dezvoltat de noi este creat pentru viitorul afacerii tale. Lipsa rigidităţii codului sursă face ca orice cerinţă ulterioară să poată fi implementată fără risc de incompatibilitate şi la costuri extrem de competitive.

Siguranţă Sporită

Un atacator nu poate descărca website-ul pentru a studia codul sursă în vederea lansării unui atac informatic, cum putem face cu toate framework-urile gratuite disponibile acum.

Panou de Administrare

Extrem de simplu de utilizat, îţi permite independenţa totală faţă de noi. Mai mult: fiind şi acesta creat de la zero, poţi decide ce funcţii doreşti în plus faţă de cele standard care permit adminstrarea conţinutului.

Gratuit: domeniu .ro şi găzduire

Domeniul .ro este pe viaţă, noi îl rezervăm pentru tine. Găzduirea este inclusă pentru primele 12 luni de activitate. Eşti proprietar al domeniului şi tot ce include website-ul tău.
Preţ pentru Creare site web personalizat

Preţul pentru crearea unui website este dictat de complexitatea funcţionalităţilor disponibile. Nu vorbim despre numărul de pagini, ci doar secţiunile prezente şi complexitatea acestora. Acestea pot fi standard, sau executate într-un fel unic viziunii tale, dar cu păstrarea regulilor de uzabilitate.

Pentru că este creat de la zero, avem doar două limite: tehnologia şi inspiraţia.
De aceea website-ul nu se poate creea conform unor pachete prestabilite.
Magazinul tău trebuie dezvoltat conform viziunii, clientelei şi obiectivelor tale, nu executat ca la xerox, la gramadă!

Este important să detaliem anumite aspecte în cadrul unei întâlniri. Dorim să ne asigurăm că înţelegem viziunea despre prezenţa online pe care ţi-o doreşti.
Este dificil să vorbim despre preţuri fără a avea un set de cerinţe elementare. Sigur, există acele secţiuni care sunt prezente la orice website însă, lucrurile se pot complica şi atunci când vorbim despre funcţionalităţile dorite în Secţiunea de Administrare.

Neavând limitările prezente în website-urilor la cheie şi/sau cele dezvoltate utilizând platforme gratuite, putem creea şi îmbunătăţi atât funcţionalităţile generale, cât şi orice cerinţă particulară.
Consultanţa este gratuită aşa că nu ezita să ne contactezi în vederea dezvoltării discuţiei.

Creare site web personalizat în HTML 5 Creare site web personalizat în CSS 3 Creare site web personalizat în jQuery Creare site web personalizat în PHP OOP Creare site web personalizat în mySQL Creare site web personalizat cu SEO onpage Creare site web cu Certificat SSL inclus
Smart Web Impact:

unicitate, simplitate, rezultate!

Creare site web

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: