Web Design personalizat comunicare vizuală online

Web Design personalizat comunicare vizuală online

Când vorbim web design, ne referim la aspectul grafic, arhitectura funcţionalităţilor, transpunerea acestora şi, nu în ultimul rând, la aspecte de uzabilitate din pagina web. Pentru că degeaba aveți o operă de artă grafică pe post de website, dacă vizitatorul nu ştie ce are de făcut în pagină, ce se aşteaptă de la el, sau nu găseste informaţia pentru care a accesat pagina.

Una din atributele principale ale unui website este să creeze o amprentă unică în mintea vizitatorului.
Imaginați-vă cum potenţialul dumneavoastră client ideal face o căutare pe google şi găseste cinci website-uri care sunt listate. Website-ul dumneavoastră se află printre cele cinci rezultate. Cât credeți că ar influenţa designul comportamentul vizitatorului tău?

Web Design Personalizat

înseamnă layout grafic creat de la zero în baza specificaţiilor de proiect. Adică se creează conform nevoilor reale, conform viziunii dumneavoastră şi cerinţelor specifice domeniului de activitate. Focusul este uzabilitatea şi abilitatea fiecărei pagini de a livra un obiectiv clar.

Opus acestei abordări avem template-urile, șabloanele şi framework-urile gratuite!
Și chiar dacă acea tema grafică este facută de la zero, tot este pusă pe un framework generalistic şi gratuit! Astfel va trebui să decideți ce anume se potriveşte mai bine website-ului din afacerea dumneavoastră. Adică, website-ul / platforma stabileşte afacerea online, nu invers.

Se poate pierde astfel esenţa, se pot pierde scopurile paginii web:

comunicare vizuală eficientă;

optimizarea continuţului pentru o singură expresie cheie primară;

expunerea mesajului într-un mod grafic care atrage atenţia vizitatorului la elementele intenţionat plasate cu acest scop;

instruirea vizuală a vizitatorului în direcţia unui obiectiv bine definit.

Cere Oferta Web Design

Cerere ofertă pentru Web Design

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

Recomandări

Vizitatorii au mai citit:

Aspecte complementare subiectului Web Design: