website personalizat

Web Design website personalizat

Când vorbim web design, ne referim la aspectul grafic, arhitectura funcţionalităţilor, transpunerea acestora şi, nu în ultimul rând, la aspecte de uzabilitate. Pentru că degeaba ai o operă de artă grafică pe post de website, dacă vizitatorul nu ştie ce are de făcut în pagină, ce se aşteaptă de la el, sau nu găseste informaţia pentru care a accesat pagina.

Una din atributele principale ale unui website este să creeze o amprentă unică în mintea vizitatorului.
Imaginează-ti cum potenţialul tău client ideal face o căutare pe google şi găseste cinci website-uri care sunt listate. Website-ul tău se află printre cele cinci rezultate. Cât crezi că ar influenţa designul comportamentul vizitatorului tău?

Dă-mi voie să-ţi împărtăşesc un secret: faptul că website-ul tău este găsit în prima pagină google.ro, nu înseamnă şi că vizitatorul va deveni clientul tău.
Cu siguranţă că motivele pentru care s-ar întâmpla asta nu le poţi imputa doar design-ului paginii, însă oare îţi permiţi să rişti?
Web Design Personalizat

nu înseamnă personalizarea unui template

Web Design Personalizat înseamnă layout grafic creat de la zero în baza specificaţiilor de proiect. Adică se creează conform nevoilor reale, conform viziunii tale şi cerinţelor specifice domeniului tău de activitate. Focusul este uzabilitatea şi abilitatea fiecărei pagini de a livra un obiectiv clar.

Web Design Personalizat Opus acestei abordări avem template-urile şi framework-urile gratuite!
Şi chiar dacă acea tema grafică este facută de la zero, tot este pusă pe un framework generalistic şi gratuit! Astfel va trebui să decizi ce anume se potriveşte mai bine website-ului din afacerea ta. Adică, website-ul stabileşte afacerea online, nu invers.

Se poate pierde astfel esenţa, se pot pierde scopurile paginii web:

  • comunicare vizuală eficientă
  • identificarea facilă şi înţelegerea conţinutului paginii
  • optimizarea continuţului pentru o singură expresie cheie primară
  • expunerea mesajului într-un mod grafic care atrage atenţia vizitatorului la elementele intenţionat plasate cu acest scop
  • instruirea vizuală a vizitatorului în direcţia unui obiectiv bine definit

Trebuie să gândim înainte de a executa.
Trebuie să stabilim cui comunicăm, ce anume comunicăm şi sub ce formă.
Trebuie să clădim un website pentru afacerea noastră, un website cu abilitatea de a ne livra clienţi ideali.
Trebuie să vedem alternativa:

Smart Web Impact:

unicitate, simplitate, rezultate!

Web Design
website personalizat

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: