Creare site de prezentare personalizat și administrabil

Creare site de prezentare personalizat și administrabil

Depinzând de domeniul de activitate dar şi planul de afaceri a companiei, prezenţa online se poate rezuma la o carte de vizită online: aşa numitele website-uri de prezentare; website corporate.
Prezenţa online este apoi suplimentată de activitate constantă pe reţelele sociale.
Website-urile de prezentare sunt aplicaţii care odată dezvoltate şi optimizate corespunzător, pot deschide uşa către o prezenţă online de succes.

Site de prezentare, sau o afacere online?

Răspunsul la această întrebare influenţează viitorul prezenţei online. Un site de prezentare poate fi ieftin, poate fi chiar gratis!
Dacă doriți un simplu site de prezentare, un fel de carte de vizită online, există nenumărate resurse gratuite (șabloane wordpress, joomla etc.) pentru care este nevoie doar de un domeniu şi găzduire web. Restul este gratis: aplicaţia în sine cât şi o sumedenie de template-uri (șabloane).

Preţ creare site de prezentare

Pentru a putea estima un preţ este necesar să ne funizați un set de specificaţii şi funcţionalităţi dorite. Având în vedere că fiecare website de prezentare este clădit de la zero, scopul fiind ca acesta să fie cât mai personalizat cerinţelor dumneavoastră şi cât mai optimizat prezenţei online necesare, este astfel imposibil de estimat un preţ până când nu ştim exact ce se cere de la noi, care sunt aşteptările şi cerinţele dumneavoastră!

Creare website de prezentare?

Dacă vă doriți o afacere online care să aibe şanse să crească şi să se dezvolte, este necesar să vă orientezi către un wesite de prezentare personalizat!
Acesta are următoarele proprietăţi:

Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.

Panou de Administrare single level acces simplu de utilizat, pentru a putea controla conţinutul din pagini.

Număr nelimitat de pagini.

Secţiuni multiple.

Optimizare SEO onpage.

Dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite.

GDPR compliant.

Domeniu .ro şi găzduire pentru primele 24 de luni.

Certificat SSL (Secure) pentru primele 24 de luni.

Contract şi factură (achitabil în tranşe egale, fără dobândă).

Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).Exemple de sectiuni pentru Creare site de prezentare:
homepage, despre noi, echipa, servicii, produse, proiecte, clienţi, întrebări frecvente, noutăţi, evenimente, certificări, recomandări - testimoniale, cariere (joburi disponibile cu formular de trimitere CV), contact (google maps şi formular de contact), pagini statice (termeni şi condiţii, confidenţialitate, gdpr) etc.

Cere Oferta Creare site de prezentare

Cerere ofertă pentru Creare site de prezentare

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

access