servicii web development

Prin intermediul serviciilor de , venim în întâmpinarea clienţilor care au nevoie de aplicaţii web specializate.
Aceste aplicaţii pot fi:

 • Intranet-uri:
  Permit comunicarea eficientă între departamente cu sedii diferite şi nu numai. Deasemenea un intranet, permite schimbul de informaţii şi documente într-un mod centralizat şi independent de calculatorul de unde se accesează aplicaţia deoarece toate materialele în cauză sunt stocate pe serverul aplicaţiei.
  Unul din multiplele avantaje ale unui intranet este şi acela de a permite accesul preferenţial la anumite resurse şi/sau informaţii, pentru grupuri diferite de utilizatori.
  Despre intranet-uri vorbim însă mai multe aici: creare intranet.
 • Sisteme de management:
  Adevărate utilitare de business, sistemele de management permit un control avansat asupra informaţiilor, utilizatorilor şi acţiunilor întreprinse de aceştia în cadrul aplicaţiei.
  Pot executa funcţii complexe de management şi raportare a unor diverşi parametri.
 • Sisteme hibrid:
  Prin intermediul acestor aplicaţii putem exinde capacităţile de management şi analiză pentru o aplicaţie deja existentă.
  Pot fi dezvoltate şi anexate la magazine online deja funcţionale (în scopul de a mări gradul de control şi management a unei afaceri online deja existente) sau la orice tip de website în vederea îmbunătăţirii sau extinderii gradului de control al acestuia.

Costul este imposibil de estimat fără un brief de creaţie corespunzător. Fiind executate de la zero, aplicaţiile care fac obiectul serviciului de web development pot fi limitate doar de imaginaţie, cerinţele legate de funcţionalităţi diferind de la caz la caz.
Indiferent ca eşti din Bucureşti sau nu, pentru servicii de , ne poţi contacta ultilizând formularul care se va deschide apăsând butonul Cere Ofertă.

Smart Web Impact:

unicitate, simplitate, rezultate!

Web Development
creare aplicaţii web specializate

Cere Ofertă


Te-ar putea interesa: