10 provocări ale antreprenorilor (și soluțiile) cu privire la website-ul afacerii!

10 provocări ale antreprenorilor (și soluțiile) cu privire la website-ul afacerii!

În drumul către construirea unui site pentru afacerea lor, antreprenorii se lovesc de câteva provocări destul de complicate.

Principalele provocări sunt stresul, bugetul și timpul. La acestea se adaugă și temerea că putem investi în ceva care fie nu va funcționa conform viziunii noastre, fie nu va genera rezultatele estimate, fie pur și simplu se va transforma într-o cheltuială regretabilă.

Pentru a identifica probleme reale avem implementat un formular de sondaj: Opinia ta contează!
Vă puteți astfel exprima și trimite provocările dumneavoastră în mod anonim, completarea datelor de identificare nefiind obligatorie!
Ne dorim astfel să aducem provocările în prim plan și să identificăm soluțiile viabile în vederea îmbunătățirii constante a serviciilor oferite. De asemenea, ne propunem să creștem încrederea antreprenorilor în mediul online și abilitatea acestui mediu de a livra rezultate notabile pentru orice tip de afacere.

Iată mai jos o listă cu majoritatea provocărilor primite până în acest moment, probleme cu care se confruntă antreprenorii atunci când își doresc să creeze un website pentru afacerea lor dar și soluțiile cele mai bune pentru a combate fiecare provocare:

1. Investiție sau cheltuială?

Unul dintre cele mai mari probleme pentru cei care vor să-și facă un website este justificarea costului. Chiar și cu opțiuni open-source majoritatea fiind în esență gratuite, există cheltuieli legate de design, dezvoltare, găzduire și securitate.

 • Problema: Dezvoltarea unui website poate fi costisitoare, chiar și cu opțiuni aparent gratuite. Dacă totul se transformă într-o cheltuială și nu o investiție?
 • Soluția: Necesitatea de a planifica bugetul cu atenție și de a evalua costurile asociate fiecărui aspect al construcției website-ului. De asemenea, la noi website-ul se poate achita în tranșe egale, fără dobândă. Toate aceste detalii sunt trecute în contractul de colaborare.

Pentru că depinde de soluția aleasă, este indicat să vă asigurați că website-ul creeat va fi o investiție! Cum vă asigurați de acest lucru?
Un website este o investiție dacă oferă minim următoarele:
 • este creeat folosind ultimile tehnologii (asta garantează că nu va trebuie refăcut curând pentru că devine depășit tehnologic);
 • este dezvoltat să reflecte viziunea afacerii dumneavoastră;
 • este clădit pentru a atrage cei mai buni clienți;
 • este optimizat pentru creșterea ratei de conversie;
 • este clădit pentru a deveni o autoritate în domeniul de activitate deservit;
 • este ușor de administrat având automatizări implementate pentru a elimina factorul uman acolo unde este posibil;
 • este clădit astfel încât să nu depindeți de dezvoltator pentru administrare;
 • este complet în proprietatea dumneavoastră;
 • are implementat un sistem de client service automatizat capabil să preia majoritatea aspectelor generale și particulare care țin de serviciile / produsele oferite.

La bază un website care deservește afacerea trebuie să fie un utilitar de business care are ca scop creșterea afacerii fără a deveni o sursă de probleme coplementare și stres.

Dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite!

Design-ul grafic este aprobat de către dumneavoastră, website-ul rezultat fiind compatibil cu dispozitivele mobile. Totul este făcut de la zero fără platforme gratuite!
(fără wordpress, joomla, opencart, prestashop, magento etc.)

Plata în tranșe

Puteți achita într-un număr de tranșe egale! Bineînțeles că sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website-ul dumneavoastră!

Panou de Administrare

Și acesta este creeat de la zero fiind extrem de simplu de utilizat și vă permite independența totală față de noi.

Sunteți gata să vă ridicați afacerea la nivelul următor?

Completați formularul nostru pentru a obține o ofertă personalizată GRATUIT! Transformați-vă visul în realitate cu un website care reflectă cu precizie valorile și ambițiile afacerii dumneavoastră.

spre formular

2. Fără cunoștințe tehnice:

Dacă nu sunteți expert în tehnologie sau nu aveți experiență în construirea de site-uri web, procesul poate părea greu, chiar dacă apelați la o platformă gratuită de tip website la cheie.

 • Problema: Antreprenorii fără expertiză tehnică se simt copleșiți în fața procesului de construire a unui site.
 • Soluția: Vom naviga împreună prin procesul de construcție a website-ului, folosind soluții simplificate și lucrând cu profesioniști pentru a vă ușura drumul. Mai mult decât atât, vă scriem și conținutul din pagini, generăm imagini și bannere necesare. Ne ocupăm practic de tot.

3. Eu cu cine  votez  lucrez?

Există multe opțiuni și tehnologii diferite pentru a face un website. Acesta poate fi și gratis. Sau se poate închiria o platformă. Dar oare care este cea mai potrivită?
"Oare lucrez cu prestatorul potrivit? Este acesta capabil să livreze ce mi-a promis?"

 • Problema: Numărul total al opțiunilor poate fi copleșitor. De asemenea, există foarte mulți prestatori în domeniu fiind dificil de filtrat un posibil partener. Procesul de căutare și filtrare necesită timp.
 • Soluția: Vom investiga împreună și vom alege soluția care corespunde viziunii dumneavoastră și care să ofere rezultate durabile. Suntem așa de siguri pe noi încât oferim număr nelimitat de revizii și modificări de finețe.

4. Lipsa timpului

Oamenii de afaceri sunt mereu ocupați cu tot felul de probleme. Website-ul este doar o partea a întregii afaceri existând multe alte aspecte din business care necesită atenția antreprenorului.
Colaborarea cu dezvoltatorul website-ului reduce din timpul disponibil inițial dedicat celorlalte aspecte ale afacerii. Practic se produce o ruptură în rutina antreprenorului și asta poate fi un mare factor generator de stres.

 • Problema: Programul aglomerat al antreprenorului poate afecta dedicarea necesară construcției și gestionării site-ului.
 • Soluția: Echipa noastră se va ocupa de construirea site-ului, astfel încât dumneavoastră să puteți rămâne concentrat pe creșterea afacerii.

5. Competiția online

În funcție de ce vindeți, puteți întâlni o concurență serioasă în online. Mai există oare domeniu care să nu aibă o concurență notabilă?

 • Problema: Cum te faci remarcat într-o lume digitală plină de competiție?
 • Soluția: Vom crea un site unic și atrăgător care să se evidențieze prin autenticitate și experiența oferită. Pornind de la analiza concurenței, identificăm împreună o strategie de diferențiere, concentrându-ne pe unicitatea ofertei și oferind o experiență superioară clienților.
  Cel mai important, efortul se va concentra pe identificarea corectă a clienților dumneavoastră și implementarea unei strategii care să îi atragă către prezența online a afacerii dumneavoastră.

6. Securitatea website-ului

Păstrarea site-ului în siguranță împotriva hackerilor este foarte importantă. Ca la o prezență fizică convențional website-ul trebuie să fie protejat contra furtului și abuzurilor și să descurajeze eventuale tentative de atac.
Mulți antreprenori nu înțeleg cât de crucial este să existe implementate proceduri și măsuri bune de securitate online.

 • Problema: Preocuparea cu privire la securitatea site-ului și la posibilele amenințări cibernetice.
 • Soluția: Implementarea unor măsuri de securitate robuste și actualizarea constantă a acestora.
  În primul rând, website-ul va fi dezvoltat integral de la zero, prin urmare codul sursă fiind nedisponibil pentru descărcare gratuită și studiu în vederea descoperirii și exploatării eventualelor găuri de securitate. Apoi, website-ul va fi dezvoltat utilizând ultima versiune de PHP (8+) ceea ce ne conferă siguranță sportită dar și stabilitate.

7. Unde găsiți clienții care generează vânzări?

Scopul este să generăm vânzări, nu doar să avem trafic. Traficul ajută în mod evident, însă putem avea vânzări în creștere cu un trafic bine optimizat.

 • Problema: Direcționarea traficului către site și convertirea vizitatorilor în clienți reprezintă o provocare. Cum transformăm vizitatorii în clienți fideli?
 • Soluția: Implementăm strategii de marketing care și-au dovedit deja eficiența. Ne focalizăm pe atragerea publicului țintă și optimizarea ratei de conversie. Am crescut cifra de afaceri pentru nenumărate firme și suntem convinși că o putem face și pentru firma dumneavoastră.

8. Mentenanță constantă

Un site trebuie actualizat în mod regulat pentru a rămâne la zi și funcțional.

 • Problema: Necesitatea de a actualiza și întreține regulat site-ul pentru a menține relevanța. Cum rămânem la zi cu schimbările?
 • Soluția: Vom stabili un plan de mentenanță regulat pentru a asigura funcționarea fără probleme și relevanța continuă.

9. Respectarea regulilor online

Există reguli și legi, cum ar fi GDPR, e-factura etc. Trebuie să fiți la curent și să adaptați website-ul la schimbările fiscale și legale.

 • Problema: Schimbările fiscale și legale pot fi complexe.
 • Soluția: Ca parte a contractului de mentenanță se face o monitorizare constantă a modificărilor legislative și apoi conformarea a website-ului.

10. Transformarea vizitatorilor în clienți

Scopul final al unui site este să vândă ceva. Asta nu se întâmplă întotdeauna ușor necesitând atenție la detalii și adaptare constantă. Website-urile pot vinde servicii, produse sau spațiu de expunere.

 • Problema: Obținerea vânzărilor dorite reprezintă o provocare majoră.
 • Soluția: Optimizarea conținutului, a designului și a proceselor de achiziție pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a crește conversiile.

Creare website:
De ce Smart Web Impact?

Creare website

Design unic, logo, Panou de Control (pentru administrarea conținutului), adrese de E-mail. Totul dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite (opensource)!

Conținut

Noi creem conținutului (text și imagini) din pagini în baza indicațiilor și cerințelor dumneavoastră.

Experiențe mai bune

Creșterea calității interacțiunii client - companie pentru business-ul deservit. Secțiuni și automatizări cu scopul de a crește interacțiunea și satisfacerea clienților dumneavoastră.

Pachet de Branding

Primiți alături de website, un pachet de branding care include design carte de vizită, foi cu antet, documente word, semnături în mail etc.

Domeniu și găzduire

Includem domeniu .ro, Certificat SSL Secure și găzduire pentru primele 24 de luni! Instalarea și configurarea corectă a website-ului este de asemenea inclusă.

Promovare online

Inclus: advertoriale și link-uri externe cu trafic garantat către website-ul dumneavoastră.

Smart Analytics

Sistem custom de analiză a traficului în vederea scăderii bugetului necesar campaniilor de promovare.

Siguranţă sporită!

Codul website-ului NU este open-source, adică disponibil online gratuit spre descărcare de către oricine.


Creare website de la zero, personalizat!

Imaginați-vă beneficiile unui site bine pus la punct: mai mulți clienți, o vizibilitate crescută și o concurență depășită.
Cu o abordare strategică și cu sprijinul potrivit, nu doar că veți rezolva aceste obstacole, ci veți transforma și fiecare provocare într-o oportunitate de creștere.

Poate vă întrebați cum ar fi să aveți un site care nu doar atrage atenția, ci și convertește vizitatorii în clienți fideli!

Hadeți să facem împreună acest pas. Cu o abordare asertivă și tehnologie de vârf, putem transforma provocările în reușite. Hai să creăm împreună website pentru afacerea dumneavoastră: un website care nu doar există, ci și impresionează!


10 provocări ale antreprenorilor (și soluțiile) cu privire la website-ul afacerii!
Cere detalii 10 provocări ale antreprenorilor (și soluțiile) cu privire la website-ul afacerii!

Cereți detalii despre 10 provocări ale antreprenorilor (și soluțiile) cu privire la website-ul afacerii!

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!