Ce este Responsive Design? definiţie şi avantaje

Ce este Responsive Design? definiţie şi avantaje

Responsive Design şi-a făcut apariţia în mod oficial în 2013.
În lumea de astăzi internetul este unul din cele mai importante forme de media fiind utilizat cu precădere de calculatoare de birou.
Cum rămâne atunci cu dispozitivele mobile: telefoane şi tablete?
Utilizarea acestor dispozitive creşte exponenţial. În 2011, procentul de utilizare a dispozitivelor mobile pentru navigarea pe internet se situa în jurul valorii de 11%. În 2013, se apropia de 25%.
2014 însă a fost primul an în care dispozitivele mobile au depăşit calculatoarele de birou în ceea ce priveşte utilizarea internetului.

Ce înseamnă asta pentru afacerea dumneavoastră?

Dacă nu vreți să pierdeți clienţi, atunci aveți nevoie de un website care nu numai că arată bine, dar este şi optimizat pentru toate dispozitivele.
La majoritatea website-urilor existente, experienţa utilizatorului de dispozitive mobile lasă de dorit.
Mai ales dacă website-ul este creeat utilizând platforme gratuite. Acestea trebuie uneori intens modificate pentru a se potrivi cu cerințele la zi.
Construind de la zero însă, puteţi beneficia complet de avantajele Responsive Design.

Responsive Design

Website-ul responsive răspunde dinamic dimensiunilor dispozitivului care-l accesează. În loc să existe versiuni diferite pentru desktop şi mobile, website-ul responsive rearanjează elementele care alcătuiesc pagina astfel încât aceasta să să fie afişată corect pe orice tip de ecran.


Evident, vizitatorul nu mai este impiedicat să vadă pagina web aşa cum trebuie să arate şi să funcţioneze.
Funcţiile paginii sunt optimizate pentru a livra vizitatorului aceeaşi cursivitate şi răspuns indiferent de dispozitivul utilizat. Totul este automat, fără a fi necesar să se execute click-uri sau alte acţiuni în plus.

Cere detalii Ce este Responsive Design?

Cereți detalii despre Ce este Responsive Design?

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate În baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

access