Dezvoltare website ușor de administrat! investiție sau cheltuială?

Dezvoltare website ușor de administrat! investiție sau cheltuială?

Denumit și denumit Panou de Administrare sau CMS - Content Management System, acest Sistem de Administrare ușor de utilizat este o cerință de bază pentru orice website. Personalizarea funcțiilor la cerințele reale de administrare ale proprietarului vor face diferența în ceea ce privește atât eficiența, dar și timpului necesar operării / administrării website-ului.

Iată rapid și pe scurt de ce este important să aveți un Sistem de Administrare personalizat:
 • Eficiență sporită
 • Curbă de învățare redusă
 • Flexibilitate crescută
 • Funcții personalizate
 • Stres înlăturat
 • Stabilitate și siguranță
Nu uitați că una e să puteți modifica ce aveți nevoie și alta să se poată modifica doar ce este disponibil pentru că soluția de tip website la cheie este prea generală și nu are implementat funcții pentru nevoia dumneavoastră specifică.
Un astfel de website este într-adevăr o cheltuială pentru că se încearcă un compromis major și anume, potrivirea prezenței online a afacerii într-o platforma dată - șablon existent și nu invers, cum ar fi normal, adică clădirea prezenței online conform particularităților afacerii.

Importanța unei interfețe intuitive pentru administrare

Începând o afacere online poate fi un pas încântător, dar administrarea unui website poate deveni rapid o povară copleșitoare. O interfață intuitivă pentru administrare este cheia pentru a face acest proces mai ușor și mai eficient pentru întreprinzătorii începători. Cu o interfață intuitivă, veți fi în măsură să vă gestionați website-ul fără a fi nevoie să petreceți ore întregi învățând cod sau tehnologii complexe. Acest lucru vă permite să vă concentrați mai degrabă pe creșterea afacerii și pe oferirea unei experiențe de calitate clienților dumneavoastră.

Pentru a facilita procesul de administrare, interfața trebuie să fie prietenoasă și accesibilă, permițându-vă să navigați și să efectuați modificări fără efort. Acest lucru înseamnă că elementele de control și setările trebuie să fie plasate în mod strategic și să fie ușor de identificat și de utilizat. Astfel, veți economisi timp și energie și veți putea să vă concentrați pe aspectele importante ale afacerii dumneavoastră.
Un website poate deveni rapid o cheltuială dacă nu se acordă atenție sporită funcțiilor cu adevărat necesare proprietarului! Nu uitați că timpul operatorului în website este o resursă finită!

O interfață personalizată, construită de la zero pentru administrare vă oferă următoarele beneficii:
 • Eficiență sporită: Administrarea unui website devine mai rapidă și mai eficientă, permițându-vă să economisiți timp prețios.
 • Curbă de învățare redusă: Pentru cei care nu au experiență în administrarea website-urilor, o interfață intuitivă face procesul mai accesibil și mai ușor de înțeles.
 • Flexibilitate crescută: Aveți libertatea de a face modificări și ajustări în timp real, fără a fi nevoie de intervenția unui dezvoltator web.
 • Funcții personalizate: Pe lângă secțiunile și funcțiile uzuale, sistemul vă pune la dispoziții operații personalizate specifice domeniului de activitate. Mai mult decât atât, Sistemul de Administrare va fi dezvoltat de la zero cu scopul de a vă permite accesul la toate funcțiile real importante pentru dumneavoastră!
 • Stres înlăturat: Un panou de administrare clădit personalizat pentru nevoile de management ale website-ului dumneavoastră va reduce considerabil stresul pentru că va oferi funcțiile necesare prin intermediul unui sistem simplu de operat în cât mai puțini pași pentru efectuarea unei operații date.

Nu uitați că platformele gratuite open-source trebuie să ofere soluții de administrare pentru mai multe categorii, tipuri și domenii de activitate și prin urmare, operațiile pot fi anevoioase, greoaie și de nenumărate ori, dificil de identificat în meniul disponibil.
Sigur, nu vorbim aici de operațiile simple de adăugare, listare și editare ci de lucruri mai complexe, când este nevoie de adminstrarea informațiilor din secțiuni multiple la o complexitate personalizată unei cerințe specifice.

În funcție de nișa website-ului putem avea o serie de cerințe specifice din partea proprietarului, cerințe care sunt conforme cu viziunea acestuia despre afacere, dar care nu se regăsesc implementate în Panoul de Administrare a platformei X pentru că acele cerințe sunt prea specifice.

 • Stabilitate și siguranță:  Fiind dezvoltat de la zero Sistemul de Administrare nu necesită actualizarea plugin-urilor disponibile ceea ce aduce un plus de stabilitate dar și siguranță! Există multe cazuri unde proprietarul a actualizat un plugin doar pentru a constata ulterior că alte funcții nu mai sunt fie disponibile, fie nu mai funcționează corespunzător!
La toate acestea se mai adaugă și realitatea că locația Secțiunii de Administrare personalizate este știută doar de dumneavoastră.
În ceea ce privește platformele open-source, Panoul de Administrare este la fel de public precum platforma: /wp_admin pentru wordpress, /admin pentru prestashop și altele!
Sigur, ele pot fi instalate și în locații diferite însă nu mulți dezvoltatori fac asta!

De ce Smart Web Impact?

De ce Smart Web Impact?

Fără template-uri și platforme gratuite!

Totul este creat de la zero

Responsive

Compatibil cu orice dispozitiv

Promovare inclusă

Creare advertoriale și de link-uri externe

Garanție pe viață

Pentru stabilitate și integritate.

Investiție versus cheltuială!

Dezvoltarea oricărui tip de website implică crearea a două zone, chiar două website-uri în același timp:
 • Front-end'ul;
 • Back-End'ul, adică Panoul de Administrare.

Pentru ca website-ul să fie o investiție pentru proprietar trebuie ca acest Sistem de Administrare să fie capabil să livreze o experiență de operare axată pe eficiență, simplitate și fără a necesita cunoștințe tehnice.
Fiind dezvoltat personalizat și de la zero, Panoul de Administrare facilitează accesul rapid la toate funcțiile esențiale vă ajută să finalizați sarcinile mai rapid și mai eficient, sporind productivitatea și eficiența administrării website-ului dumneavoastră.

Creare website:
De ce Smart Web Impact?

Creare website

Design unic, logo, Panou de Control (pentru administrarea conținutului), adrese de E-mail. Totul dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite (opensource)!

Conținut

Noi creem conținutului (text și imagini) din pagini în baza indicațiilor și cerințelor dumneavoastră.

Experiențe mai bune

Creșterea calității interacțiunii client - companie pentru business-ul deservit. Secțiuni și automatizări cu scopul de a crește interacțiunea și satisfacerea clienților dumneavoastră.

Pachet de Branding

Primiți alături de website, un pachet de branding care include design carte de vizită, foi cu antet, documente word, semnături în mail etc.

Domeniu și găzduire

Includem domeniu .ro, Certificat SSL Secure și găzduire pentru primele 24 de luni! Instalarea și configurarea corectă a website-ului este de asemenea inclusă.

Promovare online

Inclus: advertoriale și link-uri externe cu trafic garantat către website-ul dumneavoastră.

Smart Analytics

Sistem custom de analiză a traficului în vederea scăderii bugetului necesar campaniilor de promovare.

Siguranţă sporită!

Codul website-ului NU este open-source, adică disponibil online gratuit spre descărcare de către oricine.


Dezvoltare website ușor de administrat!

Dezvoltarea unui website fără un Panou de Administrare aferent este de neconceput pentru că numai așa deveniți independent de dezvoltator pentru modificări de conținut!

Dar o Secțiune de Adminstrare personalizată trebuie să includă și funcții de centralizare și raportare a diverșilor parametrii importanți pentru creșterea afacerii online.
Pentru fiecare website creat, Smart Web Impact pune la dispoziție Smart Analytics, un sistem de automatizare și analiză a acestor parametrii, sistem personalizat pentru fiecare domeniu de activitate!

Ne mândrim cu dezvoltarea de adevărate utilitare de business, website-uri create de la zero, personalizat cerințelor de business dar și viziunii unice ale proprietarilor! Totul cu scopul de a livra rezultate pentru aceștia, de a mări rata de conversie și cifra de afaceri!

Dacă sunteți frustrați de prezența pasivă a website-ului dumneavoastră și simțiți că potențialul online al afacerii dumneavoastră este minizat, contactați-ne completând formularul din această pagină!

Cere detalii Dezvoltare website ușor de administrat! Partea a III-a Creare website: investiție sau cheltuială?

Cereți detalii despre Dezvoltare website ușor de administrat!

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

Recomandări

Vizitatorii au mai citit:

Aspecte complementare subiectului Dezvoltare website ușor de administrat! Partea a III-a Creare website: investiție sau cheltuială?: