Vreau magazin online: ce să aleg pentru afacerea mea?

Vreau magazin online: ce să aleg pentru afacerea mea?

Nu ştiți ce magazin online să alegeți pentru afacerea dumneavoastră?
Sunt multe considerente de luat în calcul înainte de a începe lucrul la magazinul online.
Din punctul nostru de vedere, printre cele mai importante se află abilitatea de a responsabiliza prestatorul ales prin intermediul unui contract de prestări servicii. Și, în acel contract să fie trecute toate aspectele precum funcţionalităţi, mentenaţă, dreptul de proprietate ulterior dezvoltării etc.
Studiați contractul, puneți întrebări şi asigurați-vă că întelegeți ce primiți pentru suma investită. Nici un prestator serios nu va grăbi aceste aspecte. Numai aşa suma respectivă devine o investiţie, nu o cheltuială.
Dar, înainte de a alege o soluţie pentru magazinul dumneavoastră online este imperativ să aveți în vedere următoarele aspecte:

Buget pentru magazinul online

Ce buget puteţi aloca acestui proiect?
Bugetul unui magazin online este divizat în trei secţiuni:

Investiţie iniţială
Vorbim despre costurile de pornire, unde avem:
dezvoltarea magazinului, costul produselor de început. Depinde de la caz la caz.
În ceea ce priveşte dezvoltarea magazinului, într-o piaţă plină de soluţii diverse şi la preţuri mai mult sau mai putin atrăgătoare, cum puteți alege ceea ce aveți nevoie?
Principalele nevoi ale unui magazin online sunt:
• să se diferenţieze faţă de concurenţă;
• să fie simplu şi funcţional;
• să fie bine orientat către clientela ideală;
• să fie uşor de întreţinut/administrat (ne referim aici la conţinut);
• să confere independenţă şi autonomie proprietarului;
• să fie bine optimizat;
• să aducă REZULTATE, şi anume, comenzi!

Funcţionare şi întreţinere
Printre cheltuielile curente enumerăm: cost livrare produse, cost găzduire, cost contabilitate, cost angajaţi (dacă este cazul), cost cu stocuri şi depozitarea acestora (dacă este cazul), costul eventualelor modificări ulterioare executate asupra structurii magazinului.
Avem aici, evident şi taxele la stat, comisioane bancare (dacă există implementat plata cu cardul). Menţionăm de asemenea abalarea produselor pentru că există magazine online care-şi ambalează produsele în aşa fel încât îşi promovează brandul şi prin aceasta metodă (ambalaje şi pungi personalizate, etichete etc.) Clar nu se aplică la toate domeniile de activitate însă, aduce un plus de imagine, chiar şi un element în plus de separaţie faţă de concurenţă.

Marketing şi Promovare
Deşi există foarte multe metode de promovare gratuită, este necesar să stabilim şi un buget clar pentru promovarea magazinului.
Cea mai accesibilă metodă o reprezintă Facebook, unde putem testa cu sume mici. Este recomandată o prezenţă activă şi educativă pe social media, prezenţă orientată pe clădirea unei comunităţi în jurul brandului.
Evident depinde și de răspunsul la întrebarea "Cine sunt clienții mei ideali" și, "Unde-i găsesc pe aceștia într-un număr cât mai mare?"Timpul alocat magazinului online

Timpul este o resursă extrem de valoroasă. Odată "cheltuit", nu mai poate fi recuperat.
Un magazin online nepotrivit generează rezultate nepotrivite, dar şi mai important, convingeri nepotrivite.
Înainte de a vă grăbi cu dezvoltarea magazinului, asigurați-vă că primiți ce trebuie, adică mai întâi trebuie stabilite nevoile clare şi imediate.
Pentru că magazinul online se creează în funcţie de aceste nevoi, devine extrem de costisitor să alegeți doar cu preţul. Vă puteți bucura acum că ați primit un magazin online "cu de toate" la un preţ extrem de mic, însă puteți constata pe parcurs că respectivul magazin este doar un compromis.

Magazinul evoluează şi la început este firesc să nu fiți familiarizați decât cu aspectele generale. Prin urmare, ceva "ieftin şi bun" pare ce-a mai bună alegere. Odată cu trecerea timpului, inevitabil veți identifica cerinţe noi, tipare în comportamentul clienţilor dumneavoastră dar şi nevoi personalizate afacerii. Veți indentifica o viziune proprie mai clară, viziune pe care o veți dori implementată în magazin prin intermediul unor funcţionalităţi specifice doar afacerii dumneavoastră.
În acest caz, o platformă gratuită generală (wordpress, prestashop, opencat etc.) poate fi depăşită în primele 5 luni.
Poate cerinţele noi nu se pot implementa şi va trebui s-o luați de la zero, caz în care suma platită iniţial pe acea platformă devine "taxa pe educaţie".

Creare Magazin Online PRO!


Iată câteva motive pentru care să colaborați cu noi:
 •  Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.
 •  Panou de Administrare simplu de utilizat, pentru administrarea conţinutului din pagini.
 •  Număr nelimitat de pagini: categorii, subcategorii, produse etc.
 •  Shopping flow simplu şi complex (expediere comandă cu sau fără cont).
 •  Secțiuni și automatizări cu scopul de a crește interacțiunea și satisfacerea clienților dumneavoastră.
 •  Optimizare SEO onpage executată manual.
 •  Dezvoltat de la zero (PHP 8+), GDPR compliant și fără platforme gratuite.
 •  Domeniu .ro, găzduire şi Certificat SSL (Secure).
 •  Promovare online inclusă.
 •  Pachet Social Media și Branding inclus.
 •  Siguranţă sporită: codul magazinului NU este open-source, adică descărcabil gratuit online pentru oricine.
 •  Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).
+ multe alte beneficii!

Descoperiți soluțiile personalizate pe care le oferim și solicitați acum o ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră! Să construim împreună ceva extraordinar transformănd ideile în realitate.Smart Web Impact este o agenţie web specializată în dezvoltarea de magazine online și site-uri web complet personalizate.

Flexibil și Scalabil

Fiind create de la zero, magazinlele online dezvoltate de noi nu sunt doar pentru acum, ci pentru viitor. Lipsa rigidității codului sursă face ca orice cerință să poată fi implementată ulterior la costuri extrem de competitive.

Fluid design

Responsive design

Compatibil cu orice dispozitiv

PHP & mySQL

Panou de Administrare

Domeniu, găzduire și SSL

Număr nelimitat de pagini

Garanție pe viață

Design unic personalizat

Design-ul grafic este aprobat de către dumneavoastră, magazinul online rezultat fiind compatibil cu dispozitivele mobile. Totul este făcut de la zero: design personalizat nu înseamnă că personalizăm o platformă gratuită!
(fără wordpress, joomla, opencart, prestashop, magento etc.)

Plata în tranșe

Puteți achita într-un număr de tranșe egale! Bineînțeles că sunteți proprietar pe tot ce înseamnă magazinul dumneavoastră!

Panou de Administrare

Și acesta este creeat de la zero fiind extrem de simplu de utilizat și vă permite independența totală față de noi.

Magazin online personalizat

Trebuie să vă asigurați că magazinul primit este compatibil cu orice eventuală cerinţă, oricât de ciudată ar fi aceasta, să nu fiți nevoit să refaceți magazinul.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu plătiți preţ de platformă personalizată, dar primiți o platformă gratuită!
În cazul platformelor gratuite, oricât de S.F. ar părea design-ul grafic, până la urmă, este doar un template instalat separat. Platforma este aceeaşi indiferent de forma grafică finală. Platforma pur şi simplu se descarcă gratuit având un template grafic de bază. Nici nu-i nevoie de crearea unui cont. Se instalează apoi template-ul grafic final agreeat şi se livrează website-ul, plus ceva modificări de fineţe (ajustat culori, schimbat siglă etc.). Că un website este roşu şi altul verde, inima aplicaţiei este la fel.

Personalizat, nu înseamnă neapărat mii de euro, mai ales pentru startup-uri. Înseamnă însă că primiți un magazin potrivit afacerii dumneavoastră şi nu trebuie potriviți afacerea şi viziunea online într-un website generalist, făcut de alţii şi disponibil gratuit spre descărcare şi instalare.
Iată de ce şi în situaţia dezvoltării unui magazin online, cât plăteşti, atâta face! Mai important decât costul achitat, cel puţin din punctul nostru de vedere, este să faceți o alegere instruită şi conştientă.
Ne oprim aici, nu înainte de a vă invita să ne solicitaţi întrebări suplimentare utilizând formularul alăturat.

Cere detalii Vreau magazin online

Vreau magazin online: cereți detalii

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu te implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
toate câmpurile sunt obligatorii