Social Media care livrează rezultate

Social Media care livrează rezultate

Această nouă formă de mass-media permite transferul de text, poze, audio, video din ce în ce mai fluid în rândul utilizatorilor de internet. Social media are relevanţă şi un potenţial enorm pentru afacerea dumneavoastră online.
Platforme precum X, Facebook, Linkedin au creat comunităţi online, unde utilizatorii pot împărţi informaţii personale cu alţi membri. Rezultatul este o cantitate enormă de informaţii care pot fi uşor accesate, căutate, promovate dar şi contestate.
Era anunţurilor în ziare sau Pagini Aurii a apus de mult. Acum avem platforme Social Media, adevărate reţele sociale.
Platformele sociale au ca scop popularizarea activităţii, ideilor şi reuşitelor dumneavoastră.
Clienţii dumneavoastră sunt pe social media în timp ce îi aşteptați în magazin cu promoţii şi "oferte speciale" ştiute doar de dumneavoastră şi echipa.

Social media este pentru conversaţii, comunitate, stabilirea de relaţii cu publicul. Nu este doar un instrument de vânzări şi marketing. Și, cu siguranţă, nu este locul unde să postați imagini de la ultima petrecere din club.

Social media este comunicare şi oportunitate de a clădi renume, popularitate şi cel mai important, o comunitate în jurul brandul dumneavoastră!

Social media înseamnă prezenţă şi activitate pe cel puţin următoarele platforme:
1. Facebook
2. Instagram
3. Youtube
4. LinkedIn
5. TikTok
6. X
deşi, cu siguranţă există şi altele.

Motivul pentru care trebuie să fiți prezenți şi activi pe mai multe reţele sociale este pentru că rareori clientul dumneavoastră ideal este activ pe toate. Majoritatea au cont pe maxim una sau două reţele sociale. Și rar sunt activi pe ambele.
Iată de ce este important să vă cunoaşteți clienţii.
Aceştia pot fi activi pe complet alte platforme sociale decât cele în care ați investit, sau investiți timp şi bani.O bază de date interactivă cu potenţiali clienţi pentru afacerea dumneavoastră!

Este compusă din mijloace online care permit oamenilor să împărtăşească, să distribuie tot ceea ce vor să facă cunoscut.
Avantaje ale unei prezenţei active pe social media:

• Poţi creea un cont în maxim două minute, indiferent de platforma în cauză.
• Primiți informaţii conform propriilor criterii.
• Există grupuri de persoane organizate în jurul unor subiecte care vă interesează.
Pe Facebook spre exemplu, găsim o sumedenie de grupuri tematice.
• Cunoașteți mai multe persoane, păstrați o legătură permanentă, se crează relaţii, nu doar contacte.
• Posibilitate de a livra notorietate brandului dumneavoastră, serviciilor şi/sau produselor comercializate.
• Interacţiune directă cu potenţiali clienţi.
• Informarea relevantă va aduce trafic de calitate către website, adică cititori care stau şi citesc conţinutul din pagini.

Social Media

Social media are însă abilitatea de a vă educa şi pe dumneavoastră.
Vă ţine la curent cu toate noutăţile din domeniile care vă interesează, dar şi permite să vă prezinţi opinia faţă de acele noutăţi şi expuneri. Pentru că puteți seta ce anume doriți să primiți şi de la ce surse.
Clienţii dumneavoastră sunt online, utilizează social media, interacţionează între ei, caută informaţii, recomandări etc.

Cele mai bune comunităţi sunt cele construite organic, adică în timp.
Aceasta este principala dumneavoastră activitate pe social media: crearea unei comunităţi, crearea de valoare, postarea de informaţii utile, complementare celor existente pe website. Nu vânzare, vânzare şi iar vânzare.

Țintiți către prezenţă şi activitate din partea membrilor comunităţii dumneavoastră.
Vă interesează angajamentul membrilor comunităţii dumneavoastră faţă de conţinutul postat. Adică să obţineți interacţiuni în urma fiecărui post. Cea mai dorită interacţiune este conversia unui comentariu pe Facebook / Instagram etc., într-un client nou.

Timpul petrecut pe reţelele sociale este complet pierdut doar dacă nu este utilizat în vederea obţinerii rezultatelor dorite.
Utilizați social media pentru a creea comunităţi în jurul afacerii dumneavoastră şi rezultatele dorite nu se vor lăsa aşteptate.

Cere detalii Social Media care livrează rezultate

Cereți detalii despre Social Media care livrează rezultate

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!