Seminar Gratuit: Manualul website-ului productiv

Seminar Gratuit: Manualul website-ului productiv

"Manualul website-ului productiv" este un seminar gratuit care are loc în București. Obiectivul principal al seminarului este livrarea informațiilor specifice și actuale cu scopul de a-ți îmbunătăți prezența online a afacerii tale. Adresăm principalele motive pentru care orice tip de website nu livrează rezultate conform potențialului deținut.

Cui se adresează Seminarul Manualul website-ului productiv?
Seminarul se adresează proprietarilor de website-uri, indiferent de tipul acestuia, proprietari care doresc să îmbunătătească prezența online a afacerilor proprii. Când vorbim despre online, există foarte mult potențial ignorat de majoritatea proprietarilor de afaceri din Romania.

Scopul oricărui website este să-și atingă obiectivul pentru care a fost creat. Mai mult decât atât, scopul oricărui website este să aducă rezultate proprietarului.
Ne dorim site-uri productive care livrează rezultate, nu site-uri care există și ne oferă doar confortul mental produs de convingerea falsă: "Site web, am deja unul, e de-ajuns să fie acolo!"
Lipsa rezultatelor nu este cauzată de existența unei concurențe acerbe sau de situația economică, oricare ar fi aceasta. Motivele sunt complet altele și te invit să le descoperi venind la seminarul gratuit: Manualul website-ului productiv.

 Cum setezi obiective principale pentru paginile din website-ul tău?
 Este Optimizarea SEO un mit?
 De ce SEO nu funcționează cu toate ca ești în prima pagină google?
 De ce nu reușești să ajungi în prima pagină google?
 De ce vizitatorii nu citesc conținutul paginilor tale?
 De ce rata de conversie nu crește cum ar trebui?
 De ce vizitatorul ar acționa favorabil obiectivului tău?
 De ce opinia vizitatorilor tăi contează?