Importanţa dezvoltării unui magazin online profesional!

Importanţa dezvoltării unui magazin online profesional!

Peste tot auzim că este bine să avem un magazin online profesional!
Dar ce înseamnă efectiv acest lucru?
Magazinele online sunt aplicaţii web extrem de complexe clădite în jurul comercializării de produse aflate în portofoliul comercial al beneficiarului. Scopul oricărui magazin online este să genereze vânzări.
Parcurgem mai jos câteva din caracteristicile principale prin intermediul şi prezenţa cărora identificăm existența dezvoltării un magazin online profesional:

Avantajele unui magazin online profesional

• Simplitate:
Cu cat mai simplu, cu atât mai bine!
Simplitatea înseamnă că magazinul este "prietenos" cu utilizatorii mai puţin experimentaţi în utilizarea internetului. Totul trebuie să fie simplu, uşor de identificat şi de utilizat.
Nu toate persoanele sunt familiarizate cu mediul online şi nu putem gândi şi dezvolta magazinul doar cu ce credem noi că este bine.

• Funcţionalitate:
Fără pagini nefuncţionale, fără secţiuni care nu se comportă precum este aşteptat să se comporte.
Funcţionalităţile magazinului trebuie testate în prealabil astfel încât vizitatorii finali să nu descopere "surprize" navigând prin pagini. De asemenea, este foarte important ca funcţionalităţile disponibile să comunice clar vizitatorului ce se aşteaptă de la acesta.
Problema aceasta este des întâlnită în zonele unde vizitatorul trebuie să introducă diverse date. Sistemul trebuie să specifice corect şi complet ce trebuie să fie adăugat în respectivele câmpuri, forma şi structura datelor acceptate.

• Compatibilitate:
Paginile magazinului online trebuie să se afişeze corespunzător indiferent de performanţele calculatorului utilizat de vizitator! Atenţie la compatibilitatea cross-browser (felul în care paginile sunt afişate în diferite browsere precum Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari etc.)
De asemenea, este important ca paginile magazinului online să fie corect afişate şi pe dispozitivele mobile. O pagină neafişată corect înseamnă un potenţial client în minus.

• Interactivitate:
Un magazin online profesional pune mare accent pe interacţiunea cu vizitatorii săi. Interactivitatea magazinului aduce un plus de valoare în ochii vizitatorilor comunicâdu-le acestora că proprietarii sunt orientaţi către satisfacerea cerinţelor clientelei.

• Optimizare SEO:
Degeaba aveți cel mai bun magazin online, dacă nu apare în prima pagină a motoarelor de căutare! Pocesul de optimizare seo este suficient de complex fiind indicat să colaborați cu profesionişti în domeniu! Scopul SEO este să genereze trafic organic către paginile magazinului în baza unor cuvinte cheie specifice! SEO atrage trafic relevant deoarece vizitele pornesc de la căutări reale, iniţializate de utilizatori ai internetului!
Ne interesează ca vizitele să fie obţinute conform cuvintelor cheie pentru care există conţinut în magazinul nostru! SEO va produce trafic doar dacă în magazin există pagină dedicată cuvântului cheie care a fost utilizat de vizitator! Din nou, scopul unui magazin online profesional este să genereze vânzări, nu trafic!
Pentru că Google preferă magazinele online care beneficiază de siguranţa deţinerii unui Certificat SSL, noi îl oferim gratuit la crearea oricărui tip de website nou, inclusiv magazine online.

• Administrare:
Un magazin online profesional trebuie să fie uşor de administrat! Secţiunea / Panoul de Administrare (CMS-ul) magazinului trebuie să permită proprietarului să poată lucra rapid şi eficient astfel încât magazinul să fie populat cu produse şi conţinut nou, relevant şi de calitate! Funcţionalităţile de administrare trebuie să permită acţiuni de managerizare facilă şi independentă a conţinutului!

• Conţinut:
"Content is King!" - conţinutul este principala entitate care defineşte magazinul online! Vizitatorii doresc conţinut, doresc să vadă produse şi detalii complete pentru fiecare produs. Accentul trebuie pus pe calitate, nu cantitate!
Informaţiile de la produse trebuie clădite corect şi complet, nu pur şi simplu, "să fie ceva acolo"! De ce vizitatorul ar cumpăra de la dumneavoastră dacă aceelaşi conţinut îl găseşte pe zece website-uri diferite?
Un alt aspect important este legat de "conţinutul duplicat"! Fiecare produs trebuie să aibă un titlu şi o descriere unică, prim urmare nu copiem aceaşi text în mai multe pagini!
Conţinutul trebuie făcut "seo friendly", adică pagina trebuie să comunice eficient subiectul către robotul de căutare, fără a trece în extrema supra optimizării.

• Client Service:
Atitudinea faţă de clienţi este extrem de importantă! Un magazin online profesional este orientat către client până la cele mai mici detalii!

Website-ul trebuie să adreseze eventualele obiecţii ale potenţialului cumpărător, să prevină abandonul procesului de cumpărare şi să informaeze vizitatorii asupra beneficiilor cu adevărat relevante pentru ei.

• Promovare:
Un magazin online profesional beneficiază de promovare atât online, cât şi offline!
Magazinul necesită prezenţă activă pe Social Media, să creeze o comunitate în jurul brandului. Nu doar postare de oferte peste oferte! Promovarea continuă şi inteligentă asigură un trafic de calitate şi o rată de conversie peste medie.

Creare Magazin Online PRO!


Iată câteva motive pentru care să colaborați cu noi:
 •  Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.
 •  Panou de Administrare simplu de utilizat, pentru administrarea conţinutului din pagini.
 •  Număr nelimitat de pagini: categorii, subcategorii, produse etc.
 •  Shopping flow simplu şi complex (expediere comandă cu sau fără cont).
 •  Secțiuni și automatizări cu scopul de a crește interacțiunea și satisfacerea clienților dumneavoastră.
 •  Optimizare SEO onpage executată manual.
 •  Dezvoltat de la zero (PHP 8+), GDPR compliant și fără platforme gratuite.
 •  Domeniu .ro, găzduire şi Certificat SSL (Secure).
 •  Promovare online inclusă.
 •  Pachet Social Media și Branding inclus.
 •  Siguranţă sporită: codul magazinului NU este open-source, adică descărcabil gratuit online pentru oricine.
 •  Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).
+ multe alte beneficii!

Descoperiți soluțiile personalizate pe care le oferim și solicitați acum o ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră! Să construim împreună ceva extraordinar transformănd ideile în realitate.Un utilitar de business

Dar cel mai important este realitatea că, un magazin online profesional este un utilitar de business, nu un simplu website, prin urmare nu poate fi tratat cu superficialitate.

Fiecare aspect de mai sus trebuie integrat şi optimizat astfel încât paginile magazinului să livreze obiectivul setat.
Rezultatele vin doar dacă sunt executate toate cum trebuie.


Degeaba avem optimizare seo profesională dacă textele din pagini sunt mediocre (NU livrează valoare şi încredere vizitatorului). La fel, degeaba textele sunt perfecte dacă codul sursă este deficitar, împiedicând vizitatorul să acceseze informaţia, sau să iniţializeze procesul de cumpărare.

Pentru că discuţia este mult mai amplă de cât permite o simplă pagina web, vă invităm să să ne trimiteți o solicitare de informaţii suplimentare.

Cere detalii Importanţa magazin online profesional

Cereți detalii despre Importanţa magazin online profesional

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!

Recomandări

Vizitatorii au mai citit:

Aspecte complementare subiectului Importanţa magazin online profesional: