Curs PHP MySQL începători

Curs PHP MySQL începători

Website-urile create în PHP și MySQL sunt cele mai întâlnite pe internet. Popularitatea acestor limbaje vine tocmai datorită ușurintei cu care pot fi asimilate, dar și capacității acestora de a creea aplicații web foarte complexe, stabile și ușor administrabile. Însușirea limbajelor PHP și MySQL reprezintă pasul următor obligatoriu pentru cursanții care doresc să activeze în domeniul web development-ului. Aceste limbaje permit creeare de website-uri dimanice cum ar fi: magazine online (simple și complexe), website-uri de prezentare, forumuri, blog-uri etc. Se pot creea intranet-uri și alte sisteme avansate de management.

Cât durează cursul PHP MySQL începători
Marți: 18.00 - 20.30
Joi: 18.00 - 20.30
Participarea este condiționată fie de absolvirea cursului de programare web începători, fie de susținerea unui test (XHTML, CSS, JavaScript, jQuery).
Locația cursului: Centrul de Pregătire Profesională Picon Training Center, București.

Pentru acest curs nu se plătesc taxe suplimentare (examen, suport de curs, certificat de absolvire, supliment descriptiv al certificatului, adeverință de absolvire).

În ce constă examenul
Pentru obținerea diplomei acreditate, participanții vor susține un examen în fata unei comisii de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Examenul are două componente:
 Proba teoretică:
test grilă alcătuit dintr-un număr prestabilit de întrebări cu diverse subiecte care acoperă tematica parcursă în timpul cursului.
 Proba practică:
cursantul trebuie să pregatească un proiect, adică un website simplu, dovedind prin aceasta însușirea noțiunilor predate în timpul cursului.

Programarea Web se învată în Notepad, nu în Dreamweaver sau alte programe asemănătoare! Dacă doresti să clădești o carieră în acest domeniu, trebuie să înveți programare web înțelegând integral codul, nu prin generare de cod automatizat, sau prin editoare WYSIWYG (What You See Is What You Get); trebuie să pornești cu primul pas, adică acest curs de programare web.