Când să investiți în crearea unui magazin online personalizat?

Când să investiți în crearea unui magazin online personalizat?

Răspuns pe scurt:
 • Când limitările și restricțiile platformei existente vă afectează productivitatea și creșterea afacerii pentru că este nevoie de mai multe persoane care să "deznoade" diversele neajunsuri întâlnite.
 • Când aveți nevoie de personalizare ridicată și un control mai bun a întregului website.
 • Când realizați că nu este nevoie să tot refaceți website-ul existent de fiecare dată când sunt necesare îmbunătățiri majore sau dezvoltarea de secțiuni noi și personalizate cerințelor stricte ale afacerii.
 • Atunci când observați că este mai avantajos financiar să construiți de la zero în loc să investiți în cărpeli.
 • Când realizați că website-ul existent nu are dezvoltate automatizări personalizate și angajații trebuie să stea "să-l păzească".

V-ați lovit de limitele platformei existente? Ați putea avea nevoie de un magazin online care să se potrivească perfect viziunii și nevoilor afacerii dumneavoastră.
PS: știați că un magazin online personalizat este mai mult un utilitar de business decât un website și automatizările posibile vor micșora considerabil numărul de angajați necesari?

Dacă vă doriți mai puțin stres, mai mult timp liber și un sistem care funcționază ca uns, aveți nevoie de un magazin online integral custom.
Atenție: Ne referim la un magazin creat complet de la zero, cu atenție la fiecare detaliu pentru a vă aduce succesul dorit fără a utiliza un sistem gata făcut pe o platformă existentă, gratuită sau nu.

Cu toate că închirierea unei platforme de comerț electronic, utilizarea unei din platformele open-source existente, poate părea o opțiune mai accesibilă la început, există situația în care investiția într-un magazin online personalizat devine esențială pentru succesul pe termen lung al afacerii.

Magazinul online este o ramură a afacerii, un utilitar de business cu cerințe proprii. Dacă inițial acestea erau îndeplinite de platforma open-source de buget și limitările acesteia nu reprezentau o provocare, acum ați observat că este este necesar un nivel mai înalt de funcționalitate.

Dezvoltat de la zero, fără platforme gratuite!

Design-ul grafic este aprobat de către dumneavoastră, magazinul online rezultat fiind compatibil cu dispozitivele mobile. Totul este făcut de la zero fără platforme gratuite!
(fără wordpress, joomla, opencart, prestashop, magento etc.)

Plata în tranșe

Puteți achita într-un număr de tranșe egale! Bineînțeles că sunteți proprietar pe tot ce înseamnă magazinul dumneavoastră!

Panou de Administrare

Și acesta este creeat de la zero fiind extrem de simplu de utilizat și vă permite independența totală față de noi.

Sunteți gata să vă ridicați afacerea la nivelul următor?

Completați formularul nostru pentru a obține o ofertă personalizată GRATUIT! Transformați-vă visul în realitate cu un magazin online care reflectă cu precizie valorile și ambițiile afacerii dumneavoastră.

spre formular

Doriți control total asupra Brand-ului și design-ului?

Unul dintre cele mai evidente motive pentru a investi într-un magazin online personalizat este dorința de a avea control total asupra aspectului și funcțiilor disponibile. Dacă doriți să transpuneți cu precizie identitatea brand-ului dumneavoastră și să creați o experiență unică pentru utilizatori, un magazin online personalizat vă oferă libertatea de a crea un design și o structură care să se potrivească viziunii dvs. unice.

Acest control vă permite să:

 • Creșteți recunoașterea Brand-ului: Pe lângă integrare elementelor de branding în zonele întâlnire în orice website, puteți avea secțiuni personalizate destinate creșterii autorității brand-ului.
 • Optimizați experiența utilizatorului: Puteți personaliza interfața și navigarea astfel încât să se potrivească mai bine nevoilor și preferințelor publicului dvs. țintă.
 • Diferențiați-vă de competiție: Un site personalizat vă poate ajuta să ieșiți în evidență în fața concurenței și să oferiți o experiență distinctă clienților dvs.
 • Design-ul și dezvoltarea efectivă pornește de la caietul de sarcini. În cazul dezvoltării utilizând platforme open-source, magazinul este deja gata făcut, deci trebuie "adaptat": văzut cât din caietul de sarcini se poate implementa fără a genera costuri suplimentare (uneori deloc neglijabile) cu respectivele modificări.

Doriți funcționalități avansate?

Pentru anumite afaceri, funcționalitățile avansate sunt esențiale pentru a oferi o experiență de cumpărare excelentă și pentru a satisface nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de funcționalități specifice, un magazin online personalizat poate să vă ofere exact ceea ce căutați.

Aceste funcționalități pot include:

 • Sisteme complexe pentru gestionarea inventarului: Pentru afacerile cu un inventar mare sau cu cerințe de gestionare complexe.
 • Integrări cu sisteme de procesare a plăților personalizate: Pentru a oferi opțiuni de plată specifice sau pentru a asigura securitatea plăților online.
 • Funcții avansate de căutare și filtrare: Pentru a ajuta clienții să găsească produsele dorite mai ușor.
 • Securitate și conformitate cu regulamentele: Pentru a vă asigura că datele clienților sunt protejate și că respectați toate regulamentele aplicabile.
 • Diverse sisteme de reduceri croite strict pe profilul clienților dumneavoastră: Se pot creea sisteme de reduceri personalizate în funcție de comportamentul clientului.
 • Sisteme de fidelizare clienți dezvoltate personalizat: Acestea pot fi dezvoltate ținând cont de diverși parametri care descriu comportamentul clientului pe website, istoricul de cumpărare, frecvența comenzilor, suma totală a acestora etc.

Când vă doriți flexibilitate în extindere și scalare

Un magazin online personalizat vă oferă flexibilitate în ceea ce privește extinderea și scalarea afacerii. Puteți dezvolta și adăuga funcționalități noi pe măsură ce afacerea dvs. crește, fără a fi restricționați de limitările platformelor de închiriere sau cele gratuite, open-sorurce. Aceasta vă permite să vă adaptați rapid la cerințele în schimbare ale pieței și să vă dezvoltați fără a vă schimba în mod constant platforma.

Mai mult, o platformă închiriată nu vă aparține. Tot efortul de creare conținut și optimizare se pierde.
Și mai mult, un website personalizat poate fi construit cu tehnologie scalabilă, permițându-vă să faceți față traficului crescut și să vă extindeți cu ușurință pe măsură ce clienții vin în număr tot mai mare.

Când doriți să obțineți un avantaj SEO major!

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este esențială pentru creșterea vizibilității online și atragerea de trafic organic. Deși majoritatea platformelor gratuite oferă opțiuni pentru SEO, un website personalizat vă oferă control complet asupra optimizării.

Cu un site personalizat, puteți:

 • Optimizați structura website-ului: Puteți crea o structură optimizată pentru motoarele de căutare pentru că fiecare pagină este creată de la zero nefiind un șablon general.
 • Creați conținut de calitate: De asemenea, structura vă permite să publicați și să gestionați conținut de calitate, precum bloguri și pagini informative, pentru a atrage trafic. Nu aveți doar pagina de produs în sine cu titlu, descriere, imagini, preț. În funcție de profilul produselor comercializate, magazinului dumneavoastră aveți și secțiuni suplimentare unde puteți detalia aspecte complementare (tutoriale, fișere diverse, idei de utilizare a produsului etc.)
 • Funcții avansate de căutare și filtrare: Pentru a ajuta clienții să găsească produsele dorite mai ușor.
 • Genera link-uri unice în raport cu concurența! Pentru că este construit de la zero, structura de link-uri poate fi clădită având în vedere principiul unicității. Putem avea astfel permutări de expresii cheie manifestate în pagini web accesibile separat. Un website clădit pe orice platformă nu permite acest lucru fără a fi nevoie de modificări extensive ale codului.
 • Urmăriți și analiza performanța: Puteți utiliza instrumente de analiză personalizate pentru a urmări și a evalua performanța SEO și pentru a face ajustări în funcție de datele reale.
  În acest scop am dezvoltat de la zero Smart Analitycs, un sistem de tracking și analiză a traficului care funcționează exclusiv cu magazinele dezvoltate de noi. Este o soluție personalizată care înregistrează și raportează traficul din Romania pentru fiecare pagină.

Când vă doriți control asupra securității și a datelor

 

 • Date protejate: Un magazin online personalizat vă oferă control complet asupra securității și a datelor, permițându-vă să implementați măsuri de protecție personalizate și să vă asigurați că informațiile clienților sunt în siguranță.
 • Nu este open-source: Argumentul major pentru dezvoltarea unui magazin online personalizat stă chiar în definiția acestuia: fiind dezvoltat de la zero, codul sursă rămâne nedisponibil spre a fi descărcat gratuit de pe internet. Platforma gratuită poate fi descărcată și apoi studiată în vederea exploatării găurilor de securitate.
 • Nu există plugin-uri de la terți: fără de care magazinul nu poate funcționa și care necesită actualizări frecvente. Și nici situația în care dacă actualizezi "ceva" în magazin, nu mai funcționează "altceva".

Creare Magazin Online PRO!


Iată câteva motive pentru care să colaborați cu noi:
 •  Design unic responsive, compatibil cu orice dispozitiv.
 •  Panou de Administrare simplu de utilizat, pentru administrarea conţinutului din pagini.
 •  Număr nelimitat de pagini: categorii, subcategorii, produse etc.
 •  Shopping flow simplu şi complex (expediere comandă cu sau fără cont).
 •  Secțiuni și automatizări cu scopul de a crește interacțiunea și satisfacerea clienților dumneavoastră.
 •  Optimizare SEO onpage executată manual.
 •  Dezvoltat de la zero (PHP 8+), GDPR compliant și fără platforme gratuite.
 •  Domeniu .ro, găzduire şi Certificat SSL (Secure).
 •  Promovare online inclusă.
 •  Pachet Social Media și Branding inclus.
 •  Siguranţă sporită: codul magazinului NU este open-source, adică descărcabil gratuit online pentru oricine.
 •  Sunteți proprietar pe tot ce înseamnă website (fără chirie sau alte plăţi lunare obligatorii).
+ multe alte beneficii!

Descoperiți soluțiile personalizate pe care le oferim și solicitați acum o ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră! Să construim împreună ceva extraordinar transformănd ideile în realitate.Investiți în crearea unui magazin online personalizat!

După cum vedeți, avantajele sunt extrem de multe și convingătoare. Dezvoltarea unui magazin online personalizat este o investiție profitabilă, însă asta nu înseamnă că fiecare afacere este obligată să facă acest pas.

Totul ține de viziunea proprietarului și dorința acestuia de a avea un utilitar de business pe termen lung.

Un proprietar de magazin online nu trebuie să piardă timp cu funcționarea magazinului. Nu trebuie să stea stresat pentru că "cine știe ce nu mai merge astăzi când ajung la birou"!

Magazinul online reprezintă doar unul dintre aspectele esențiale ale întregii afaceri. Chiar dacă este un element crucial, există și alte aspecte care merită atenție. Proprietarul trebuie să dezvolte sisteme care să funcționeze independent și să automatizeze cât mai mult posibil, astfel încât întreaga afacere să se desfășoare eficient, cu un consum minim de resurse.

Aveți nevoie de un magazin online care să vă ajute să vă diferențiați de concurență și să vă creșteți vânzările? Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să creați un magazin online personalizat care să vă îndeplinească nevoile specifice.

Cere detalii Când să investiți în crearea unui magazin online personalizat?

Cereți detalii despre Când să investiți în crearea unui magazin online personalizat?

Completarea şi trimiterea formularului de mai jos nu vă implică financiar şi/sau contractual, scopul fiind stabilirea contactului.
Datele sunt expediate la adresa de e-mail office@, nefiind stocate în baza de date.
Toate câmpurile sunt obligatorii!