Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
Creare Magazin Online
Creare Magazin Online
Creare Magazin Online
Creare Magazin Online
565

magazin online personalizat

recomanda unui prieten

Magazinele online au cunoscut o adevarata crestere in ultimii ani datorita simplitatii si costurilor avantajoase raportat la magazinele conventionale. Odata cu aparitia nenumaratelor solutii gratuite (open cart, prestashop etc) totul a devenit extrem de simplu.
Desi in Romania exista o reticenta in ceea ce priveste plata cu cardul, proprietarii de afaceri conventionale au inceput sa-si indrepte atentia si catre piata online.

Magazin online sau afacere online?

Creare Magazin Online Personalizat Aceasta intrebare face diferenta in ceea ce priveste succesul afacerii tale in mediul online.
Ce este defapt un magazin online? Este evident o afacere a carei piata de desfacere este internetul, prin urmare regulile jocului sunt complet diferite.
Este indicat ca magazinul tau online sa fie construit personalizat afacerii tale. Aceasta cerinta vine datorita rigiditatii intalnite la majoritatea platformelor gratuite de tip "magazin online la cheie".
Rigiditate inseamna ca, in timp pot exista modificari necesare, modificari care sa nu fie compatibile cu platfora. Asta va duce la nevoia de efectua schimbari majore in codul sursa al respectivei platforme, modificari care nu pot fi gratuite. Asa ajungi sa achiti sume in euro, ori de cate ori ai nevoie de o modificare specifica afacerii tale.

Sigur, te bucuri acum ca magazinul tau online nu a costat mult, insa, peste ceva timp exista posibilitatea sa-ti para rau ca nu ai ales o platforma personalizata afacerii tale.
Personalizat, nu inseamna creat de la zero, adica nu se utilizeaza o platforma gratuita (ex: Joomla / Smarty / OSCommerce / Prestashop / OpenCart sau chiar Wordpress) care este apoi personalizata grafic imaginii si/sau dorintelor tale.
Personalizat inseamna ca magazinul este construit de la zero, atat din punct de vedere grafic, cat si din punct de vedere al functiilor disponibile.
Este construit cum trebuie, cum ai nevoie.
Cel mai important insa este realitatea ca aceasta abordare permite orice fel de modificare care poate fi ceruta in timp. Nu exista posibilitatea ca respectiva modificare sa fie incompatibila cu ce s-a dezvoltat pana in acel moment.
Desi un magazin online personalizat nu se poate creea in pretul de 300 de euro, asta nu inseamna insa ca pretul nu este accesibil.
Nu avem un template de magazin online pe care-l tot modificam si revindem la nesfarsit; totul este creeat impreuna cu viitorul proprietar si aprobat de acesta.
Magazinul online se livreaza cu toate functionalitatile necesare desfasurarii activitatii conform nivelului cerut.

 

creare magazin online

 

Ce preferi?
Un magazin online simplu de modificat si care nu prezinta incompatibilitati cu eventuale cerinte ulterioare?
Un magazin online simplu de administrat?
Un magazin online sigur din punct de vedere al atacurilor informatice?

creare magazin onlineVezi pachete si functii
Pachete Creare Magazin Online


Stiati ca platformele gratuite pot fi descarcate, studiate si apoi exploatate gaurile de securitate din platforma? Codul sursa al unui magazin online personalizat nu este disponibil online pentru a fi descarcat gratuit, precum este cazul platformelor gratuite (Open Cart, PrestShop etc).

Un magazin online creat personalizat, este mult mai sigur din punct de vedere al vulnerabilitatii in fata atacurilor informatice.
Magazinele online create personalizat nu pot fi descarcate de pe internet, studiate si apoi exploatate eventuale gauri de securitate, cum este spre exemplu cazul tuturor platformelor gratuite unde tot codul sursa poate fi descarcat gratuit si studiat in vederea identificarii acelor gauri de securitate care pot permite diverse atacuri.

Pachete Creare Magazin Online
La un magazin online personalizat nu trebuie sa se editeze 70 - 80% din codul sursa doar pentru ca acesta sa permita integrarea unuei functionalitati care poate fi necesara in viitor!
Orice este posibil datorita flexibilitatii livrate de abordarea personalizata.
Iar asta inseamna, inseamna costuri mai mici pentru tine.
In ceea ce priveste platformele gratuite, acestea sunt generale si trebuie sa se preteze unui numar cat mai mare de viitori utilizatori (viitori proprietari de website-uri). Aspectul general se reflecta si in codul sursa dar si in modalitatea in care sunt implementate functionalitatile.

Creare Magazin Online Personalizat
Smart Web Impact nu vinde sau modifica template-uri!
Magazinul online trebuie creat si personalizat afacerii pe care o deserveste!
Adica, de la zero atat grafic cat si ca nivel de detaliu al functionalitatilor.

Creare Magazin Online de ce sa alegeti Smart Web Impact?

Creare Magazin Online Personalizat Misiunea Smart Web Impact este de a crea afaceri online, nu simple site-uri.

Exista o sumedenie de oferte pentru creare magazin online ieftin insa, intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite, Smart Web Impact creaza magazine online personalizate care se transforma intr-o veritabila echipa de vanzari. Fara chirie lunara si abonamente: esti proprietar unic al solutiei dezvoltate personalizat afacerii tale.

Vezi importanta unui magazin online personalizat.
Magazinele create de noi vin cu optimizare seo onpage si alte functionalitati, plus avantaje care exploreaza si amplifica potentialul online ale afacerii tale.

Un alt avantaj este acela ca magazinul online creeat va apartine. Dupa dezvoltare si testare, deveniti proprietar unic fara a fi nevoie de plati lunare sau alte cheltuieli de operare.

 

Creare Magazin Online pentru firme care nu au mai avut o astfel de solutie

creare magazin onlineVezi pachete si functii
Pachete Creare Magazin Online


Pentru firmele care nu au mai avut un magazin online, lucram conform strategiei Think Big, Start Small: identificam impreuna acele functionalitati si sectiuni care sunt cu adevarat necesare pentru inceput.
Multe solutii de tip magazin online la cheie, vin cu o serie de functionalitati care nu sunt necesare pentru inceput, dar care se reflecta in costul final.
Exista o tentatie de a ne focusa pe elemente de functionalitate in detrimentul celui mai important aspect: rezultatele!
Este mai important cum sunt implementate functionalitatile disponibile, decat numarul acesta.
Fiind specializati in dezvoltarea aplicatiilor web complexe, avem suficienta experienta pentru a identifica structura cea mai potrivita alaturi de acele functionalitati cu adevarat importante.

 

creare magazin online

 

Creare Magazin Online focus principal

Principalele caracteristici importante in startul unui magazin online, sunt urmatoarele:

 • Unicitatea: Imaginea magazinului trebuie sa fie unica!
  Cum te diferentiezi fata de concurenta ta?
  Este un aspect foarte important in ceea ce priveste oricare magazin online. Magazinul tau trebuie sa ramana in mintea vizitatorului! O imagine unica, alaturi de functionalitati simple si orientate spre client, vor face vizitatorul sa te tina minte.
 • Simplitate: un aspect des uitat! In dorinta de a creea un portal comercial complet, uitam ca cele mai eficiente magazine online au la baza un element comun: simplitate! Simplitate in design, simplitate in structura si functionalitati.
 • Rezultate: cel mai important aspect! Un magazin care nu genereaza vanzari, degeaba are plata online, versiune mobile si alte functionalitati de top!
  Principalul aspect la care trebuie sa te gandesti cand deschizi un magazin online sunt rezultatele!
  Obtinand prima pagina google.ro (si nu numai) pentru cat mai multe cuvinte cheie, magazinul tau genereaza vanzarile care justifica investitii ulterioare, atat in structura cat si in logistica!

Scopul unui magazin online este sa evolueze prin obtinerea de rezultate!

Creare Magazin Online Personalizat E timpul ca si magazinul tau sa devina o afacere de succes!

Creare Magazin Online alegeti Smart Web Impact!

Alegeti sa creati magazinul online cu noi deoarece, printre multe altele, va oferim:
- Consultanta gratuita!
- Creare magazin online cu optimizare SEO onpage, inclusa in pret!
- Fara limita de produse, costul este influentat doar de structura finala, nu de cate produse/pagini poti avea in magazinul online!
- Fara costuri de administrare lunara! Livram aplicatii complete conform nivelului de business cerut.
- Creare magazin online axat pe securitatea si integritatea aplicatiei - risc zero de hacking!
- Focusat pe clientul tau si crearea unei experiente memorabile pentru acesta!
- Devii proprietarul magazinului imediat dupa instalarea acestuia pe serverul live!
- Toate functionalitatile necesare pentru ca magazinul tau sa obtina rezultatele necesare cresterii continue.
- Creare magazin online care iti ofera independenta fata de noi: este livrat de la inceput cu ce trebuie in functie de nevoile business-ului tau.
  Sectiunea de Administrare dezvoltata tot personalizat, permite libertate completa fata de noi.


Contacteaza-ne acum trimitand-ne o cerere de oferta.
Cele de mai sus, plus multe alte avantaje, iti apartin daca ne alegi pentru creare magazinului destinat afacerii tale!

Pret Creare Magazin Online

Pretul pentru crearea unui magazin online este dictat de complexitatea functionalitatilor disponibile.
Este dificil sa vorbim despre preturi fara a avea un set de cerinte finale. Sigur exista acele sectiuni care sunt prezente la orice magazin online insa lucrurile se pot complica atunci cand vorbim despre functionalitatile dorite in Sectiunea de Administrare. De aceea este cel mai indicat sa avem o intrevedere in cadrul careia indentificam impreuna prioritatile si detaliile corespunzatoare pentru a gasi cea mai buna abordare. Smart Web Impact creeaza magazine online de la zero ceea ce inseamna ca nu suntem limitati de ce exista in zona platformelor gratuite si putem creea si/sau imbunatati functionalitati generale si prin aceasta, sa fim complet diferiti fata de concurenta.
Consultanta este gratuita asa ca nu ezita sa ne contactezi in vederea dezvoltarii unui magazin online care va permite obtinerea de rezultate.

Din experienta insa, majoritatea magazinelor online oscileaza in trei mari categorii: Start-Up, Mediu sau Premium. Click pe link-ul de mai jos pentru detalii:

creare magazin onlineVezi pachete si functii
Pachete Creare Magazin OnlineCitesti si:
Importanta unui magazin online profesional
Vreau magazin online, ce sa aleg?


creare magazin online
Smart Web Impact
Pagina Creare Magazin Online are 10777 vizualizari.

 • Sebastian Vasile - TehnicGaz

  "Am inteles clar ca in contextul actual prezenta in mediul on-line este esentiala pentru existenta unei societati comerciale. De asemenea am inteles ca de bun augur este ca aceasta prezenta sa fie pofesionista. Am cerut diverse pareri si oferte pentru ceea ce doream de la website-ul firmei pe care o reprezint. Smart Web Impact mi-a oferit raspunsul clar, concret pentru situatia initiala dar si pentru pasii ce trebuiesc urmati ca website-ul sa fie unul de calitate"...

 • Florin Pasat - Manager Atrage Abundenta

  "Ce a făcut Smart Web Impact a fost ca a identificat exact lucrurile de care am avut nevoie şi apoi a creat acele funcţionalităţi care să-mi permită să fac foarte uşor lucrurile de care am nevoie. Site-ul e în acelaşit timp dinamic, cu informaţia organizată aşa cum trebuie, astfel ca utilizatorul să se descurce uşor şi să rămână cât mai mult pe site şi foarte uşor de administrat din spate"...


Vezi opiniile clientilor nostri Cere detalii despre Creare Magazin Online

© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Creare magazin online personalizat afacerii tale
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953