Opinii clienti Smart Web Impact

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
1 2 3 4

"Cristina Turlea"

" Am apelat la cu Smart Web Impact pentru realizarea sitelui meu. Am cautat profesionisti pentru ca cerintele mele cuprindeau o plaja extinsa si diferita de domenii. Este vorba atat de activitati de creatie - pictura si arhitectura, servicii de formare si dezvoltare personala, precum si o activitate publicistica. Domenii conexe pentru mine dar cu o individualitate proprie care cerea o atentie distincta si o punere in valoare echidistanta.

Am gasit ceea ce am dorit in colaborarea cu Smart Web Impact. Mi-au oferit in plus, printr-o sumedienie de informatii excelent sintetizate si prezentate, intelegerea si clarificarea intr-un domeniu care imi era total impropriu. Impreuna am putut gasi o solutie care raspunde perfect multiplelor cerinte. Din punct de vedere contractual si al colaborarii totul a fost la cel mai inalt standard. Incepand cu negocierea pretului, stabilirea si respectarea termenelor, modul de a raspunde la cerintele de modificare sau alte solicitari complementare, a dat dovada de seriozitate, flexibilitate, intelegere si implicare in a gasi solutia optima.

Colaborarea cu cu Smart Web Impact o consider benefica, in continuare voi apela pentru orice serviciu in domeniu si ii recomand cu toata responsabilitatea. "
www.cristinaturlea.ro

"Gelu Ciucu - CEO LedEco"

" Am fost incantati de colaborarea cu SmartWebImpact mai ales ca inainte am avut o experienta neplacuta cu o alta societate. Toate solicitarile noastre au fost luate in calcul iar in unele situatii au venit cu sugestii mai bune. Termenul stabilit a fost respectat cu toate ca au fost mici cerinte suplimentare solicitate ulterior de noi. In privinta pretului acesta a fost decent inca de la inceput si am fost placut surprins ca multe cerinte suplimentare cerute de noi au fost executate bonus, fara a plati suplimentar. Multumim! "
www.led-eco.ro

"Silviu Nitu - administrator We Sell FMCG SRL"

" Am dorit un site de prezentare B2B, o aplicatie SFA pentru reprezentantii de vanzari si un sistem de preluare comenzi online. Stiam de la inceput ca va fi greu sa gasesc o firma capabila sa realizeze acest proiect complex. Aveam nevoie de un partener care sa inteleaga nevoile noastre, sa ne demonstreze ca poate sa realizeze intr-un termen scurt site-ul si aplicatiile si sa ne ajute cu idei si sfaturi pentru a realiza ce ne-am propus. Am gasit in Smart Web Impact un partener cu care ne dorim sa colaboram pe termen nelimitat. Partener Smart, Website profesionist si ingenios, Impact pozitiv, pret corect si fara costuri ascunse. Multumesc! "
www.buyclever.ro

Sebastian Vasile - "TehnicGaz"

"Am inteles clar ca in contextul actual prezenta in mediul on-line este esentiala pentru existenta unei societati comerciale.
De asemenea am inteles ca de bun augur este ca aceasta prezenta sa fie pofesionista. Am cerut diverse pareri si oferte pentru ceea ce doream de la website-ul firmei pe care o reprezint. Am primit tot felul de raspunsuri, unele neclare, altele orientate catre profit.
Smart Web Impact mi-a oferit raspunsul clar, concret pentru situatia initiala dar si pentru pasii ce trebuiesc urmati ca website-ul sa fie unul de calitate, bine optimizat, performant si de actualitate. Pe langa aceasta comunicarea a fost excelenta, concretizandu-se in proiectul initiat. "
www.tehnicgaz.com.ro

Florin Pasat - Manager "Atrage Abundenta"

"Colaborarea cu Smart Web Impact a plecat de la nevoia de a promova proiectul "Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!" fără a avea cunoştinţe tehnica de operare pe Internet.
Ce a făcut Smart Web Impact a fost ca a identificat exact lucrurile de care am avut nevoie şi apoi a creat acele funcţionalităţi care să-mi permită să fac foarte uşor lucrurile de care am nevoie. Şi au reuşit acest lucru fără sa-mi vorbească în termeni tehnici de "java"-eşte sau "php"-eşte.

Site-ul e în acelaşit timp dinamic, cu informaţia organizată aşa cum trebuie, astfel ca utilizatorul să se descurce uşor şi să rămână cât mai mult pe site şi foarte uşor de administrat din spate, astfel încât să fac foarte uşor orice schimbare de care am nevoie. Şi, nu în ultimul rând, e vorba de implicarea şi sufletul pe care Sorin l-au pus în acest proiect şi în comunicarea permanentă cu mine. "
www.atrageabundenta.ro

Mihaela Buica - Manager Picon Training Center

" Ne aflam in cautarea unei firme cu care sa colaboram in vederea realizarii site-ului nostru de prezentare. Am gasit o echipa de profesionisti si de oameni dedicati, care in afara ca realizeaza lucruri frumoase, se preocupa si de afacerea clientului ca si cum ar fi propria afacere.
Vin cu idei noi, originale, cu sfaturi profesioniste.
Totul prompt, adaptat la cerintele pietei si de o calitate ireprosabila.
Ii recomandam cu caldura pentru ca sunt cei mai buni! Noi avem in vedere o colaborare stransa si in viitor.
Multumim ! "
www.cursuri-picon.ro

Mircea Orasanu - Asistent Manager

" Am avut mare noroc cu baietii de la Smart Web Impact! Initial stiam ca ne trebuie neaparat un site cu design reusit si bine optimizat astfel incat sa fie profitabil dar nu si la cine sa apelam. Dupa o tentativa nereusita si costisitoare cu alte firma, l-am descoperit intamplator pe Sorin Cucos. Pe langa faptul ca ne-a creat un site plin de solutii ingenioase, prietenos, practic si foarte usor de utilizat, am castigat un partener si prieten pe termen nelimitat. Smart Web Impact este un partener pe care il simti ca se implica, munceste pentru tine si iti propune solutii pe care nu poti sa le refuzi. "
www.solistravel.ro

Valentin Cubici - Manager Acvatic Eco

"Ca antreprenor, stiu ca succesul propriei afaceri depinde in mare masura si de profesionalismul oamenilor din cadrul firmelor partenere. Astfel de oameni am gasit in cadrul firmei Smart Web Impact, pe care o recomand tuturor celor care au o afacere la inceput de drum sau vor sa imprime un suflu nou unei firme care este deja prezenta in piata. Admir echipa de la Smart Web Impact pentru ca se preocupa de succesul afacerii clientului de parca ar fi propria lor afacere. Iar pentru asta nu pot dacat sa spun... MULTUMESC !"
www.acvatic-eco.ro

Iuliana Bescu - Manager Fashion Secret

"Am inceput colaborarea cu Smart Web Impact dupa multe intalniri si discutii cu numeroase firme pentru realizarea unui magazin on-line, care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre din punct de vedere al calitatii serviciilor pe care sustineau ca le ofera.

Am gasit in echipa de la Smart Web Impact profesionalismul crearii unui site, respectarea termenelor de realizare precum si suportul asigurat in orice moment al derularii proiectului.

Am fost bucurosi sa gasim la Smart Web Impact adaptabilitate si disponibilitate fata de cerintele noastre, precum si sfaturi profesioniste bazate pe o experienta solida.

Solutia pentru realizarea magazinului on-line oferita de Smart Web Impact ne da posibilitata dezvoltarii permanente a site-ului nostru si adaptarea acestuia la cerintele pietei.
In prezent continuam colaborarea, in vederea dezvoltarii si optimizarii continue a magazinului nostru."
www.fashionsecret.ro

Viorel Casu - Manager Aranjamente Florale

"Aflandu-ne in cautarea unei firme cu care sa colaboram in vederea realizarii unui website magazin online, am ajuns la Smart Web Impact si cautarile s-au oprit definitiv.

Aici am gasit o echipa de profesionisti care ne-a oferit promptitudine, adaptabilitate si disponibilitate fata de cerintele noastre, sfaturi si consiliere de inalta calitate bazate pe o experienta solida si bine fundamentata, preocupati cu adevarat de multumirea clientilor si partenerilor lor.

Pentru noi, respectarea termenelor de executie, profesionalismul, precum si suportul asigurat in orice moment al derularii proiectului, au fost conditii esentiale in alegerea colaboratorilor nostri.

Solutia magazinului online oferita de Smart Web Impact, ne da posibilitatea dezvoltarii permanente a site-ului, adaptarea acestuia la cerinţele pietei, administrare usoara si multe alte facilitati pe care le veti descoperi atunci cand veti interactiona cu ei.

Avem in continuare o colaborare deosebita din toate punctele de vedere.

Suntem bucurosi ca alegere noastra s-a oprit la acesti oameni dedicati meseriei lor, pe care o fac cu pasiune si determinare."
www.aranjamente-florale.ro

Sondaje
Opinia ta conteaza!

De peste 3 ani suntem dedicati in totalitate clientilor prin oferirea de servicii web profesionale. Deoarece scopul nostru este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor dorim sa luam in considerare opinia fiecarui client in planurile noastre pentru dezvoltare. Pentru asta am realizat acest chestionar prin care va invitam cu drag sa va exprimati opiniile. Completeaza chestionarul de mai jos si castiga GRATUIT, un audit SEO pentru site-ul tau, fara tragere la sorti. Pentru...vezi sondaj


Produse Web

Creare Magazin Online

Magazinele online au cunoscut o adevarata crestere in ultimii ani datorita simplitatii si costurilor avantajoase raportat la magazinele conventionale. Odata cu aparitia nenumaratelor solutii gratuite (open cart, prestashop etc) totul a devenit extrem de simplu. Desi in Romania exista o reticenta in ceea ce priveste plata cu cardul, proprietarii de afaceri conventionale au inceput sa-si indrepte...vezi detalii

Creare Intranet

Intranet-urile sunt solutii web care se vizeaza companii cu nevoi specifice. Intranet-ul vine in intampinarea cresterii volumului de informatii al companiilor care necesita un control deosebit al resurselor informatice. Intranet cui i se adreseaza Intranet-urile se adreseaza companiilor care au mai multe puncte de lucru in sedii diferite si nu numai. Faciliteaza schimbul de informatii intre departamente intr-un mod...vezi detalii

Creare website turism

La crearea unui website pentru o agentie de turism se aplica aceleasi reguli ca pentru orice website. Un website de turism este minim alcatuit din categorii, subcategorii, oferte si o forma de stabilire a contactului cu vizitatorul (formular de rezervare, formular de contact etc). Cu siguranta structura se poate complica oricat de mult se doreste,...vezi detalii

Creare site de prezentare

Ai nevoie de un site de prezentare? Website-urile de prezentare reprtezinta solutia perfecta pentru prezentarea serviciilor / produselor firmei tale. Site-urile de prezentare sunt aplicatii care odata dezvoltate si optimizate corespunzator, pot deschide usa catre o afacere online de succes. "Ai nevoie de un site de prezentare, sau o afacere online?" Raspunsul la aceasta intrebare influenteaza viitorul...vezi detalii

Creare Site Anunturi

Site-urile de anunturi sunt portaluri web interactive care permit vizitatorilor sa adauge continut. Se mai numesc si site-uri de tip user generated content. Motorul principal al unui site de anunturi este reprezentat de anunturile adaugate de vizitatorii acestuia. Monetizarea unui site de anunturi se face fie prin taxarea vizitatorului la postarea anuntului, fie prin comercializarea de...vezi detalii

Creare Newsletter

Newsletter-ul este o metoda eficienta de a fideliza clientii site-ului tau, dar si pentru a atrage potentiali clienti. Vizitatorii se aboneaza direct de pe site si le poti trimite constant informatii utile cat si eventuale promotii. Informeaza-ti constant vizitatorii prin intermediul unui newsletter personalizat! Creare Newsletter Personalizat Panou de Administrare: control complet asupra functionalitatilor si continutului! Din panoul de...vezi detalii

Creare Site Web

Smart Web Impact este specializata in crearea site-urilor web personalizate. Smart Web Impact nu vinde sau modifica template-uri. Conceptul grafic este personalizat cerintelor de proiect. Nu utilizam Wordpress, Joomla sau oricare alta platforma gratuita! Nu facem clone develpoment, nu utilizam template-uri si nu vindem solutii gratuite modificate. Site-urile web dezvoltate de noi sunt create de la zero, fix...vezi detalii


Servicii Web
Optimizare Site

Serviciile de optimizare site includ urmatoarele: servicii optimizare seo: Optimizare site-ului pentru motoarele de cautare; servicii optimizare site pentru browserele web. Paginile site-ului tau trebuie sa fie afisate corect indiferent de browserul...vezi detalii

Web Development

Prin servicii de web development, venim in intampinarea clientilor care au nevoie de aplicatii web specifice. Aceste aplicatii pot fi: Intranet-uri: Permit comunicarea eficienta intre departamente cu sedii diferite. Deasemenea un intranet, permite...vezi detalii

Web Design Site

Smart Web Impact, nu modifica sau vinde template-uri! Deoarece imaginea ta este unica, consideram ca si proiectul trebuie sa reflecte aceasta stare de fapt! Intr-o piata sufocata de template-uri si platforme...vezi detalii

Optimizare SEO

Optimizare SEO nu inseamna sa achitam bani lunar la Google AdWords sau alt serviciu echivalent! Deasemenea, SEO nu inseamna instalarea unui modul. Optimizarea SEO este pe departe ce-a mai eficienta metoda pentru...vezi detalii

Consultant SEO

Serviciul de consultanta SEO se adreseaza proprietarilor de website-uri care au cunostinte de programare web, sau "au pe cineva" care se ocupa de partea de programare. Deoarece programarea web si optimizarea...vezi detalii

Promovare Site

Necesitatea promovarii site-ului este clara. Deoarece google isi schimba din ce in ce mai frecvent algoritmul, serviciul de promovare site devine unul din cele mai importante activitati daca dorim ca site-ul...vezi detalii

Mentenanta Site

Serviciile de mentenanta site se adreseaza proprietarilor de afaceri online ale caror site-uri intampina probleme diverse, de la buguri minore pana la nevoia de imbunatatire prin adaugarea unor functionalitati si/sau...vezi detalii

© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Opinii clienti Smart Web Impact
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953