păreri

Opinii clienți

Andreea Stan - Sales Manager "ChemTech"

" Am apelat la serviciile Smart Web Impact, pentru realizarea site-ului de prezentare al companiei noastre. De la bun inceput ne-am dorit sa avem un site de prezentare profesionist si este evident faptul ca cerintele noastre in acest sens au fost pe masura. Cu toata inima pot afirma faptul ca la toate solicitarile ni s-a raspuns prompt si intr-o maniera profesionista, am beneficiat de tot sprijinul si chiar am primit sfaturi valoroase. Smart Web Impact a dat dovada de profesionalism si pe aceasta cale dorim sa multumim companiei pentru tot ajutorul si suportul oferit. Am obtinut astfel un website modern si usor de administrat, personalizat nevoilor noastre. Multumim "
www.chemtech.com.ro

Cristina Țurlea

" Am apelat la cu Smart Web Impact pentru realizarea sitelui meu. Am cautat profesionisti pentru ca cerintele mele cuprindeau o plaja extinsa si diferita de domenii. Este vorba atat de activitati de creatie - pictura si arhitectura, servicii de formare si dezvoltare personala, precum si o activitate publicistica. Domenii conexe pentru mine dar cu o individualitate proprie care cerea o atentie distincta si o punere in valoare echidistanta.

Am gasit ceea ce am dorit in colaborarea cu Smart Web Impact. Mi-au oferit in plus, printr-o sumedienie de informatii excelent sintetizate si prezentate, intelegerea si clarificarea intr-un domeniu care imi era total impropriu. Impreuna am putut gasi o solutie care raspunde perfect multiplelor cerinte. Din punct de vedere contractual si al colaborarii totul a fost la cel mai inalt standard. Incepand cu negocierea pretului, stabilirea si respectarea termenelor, modul de a raspunde la cerintele de modificare sau alte solicitari complementare, a dat dovada de seriozitate, flexibilitate, intelegere si implicare in a gasi solutia optima.

Colaborarea cu cu Smart Web Impact o consider benefica, in continuare voi apela pentru orice serviciu in domeniu si ii recomand cu toata responsabilitatea. "
www.cristinaturlea.ro

Gelu Ciucu - CEO "LedEco"

" Am fost incantati de colaborarea cu SmartWebImpact mai ales ca inainte am avut o experienta neplacuta cu o alta societate. Toate solicitarile noastre au fost luate in calcul iar in unele situatii au venit cu sugestii mai bune. Termenul stabilit a fost respectat cu toate ca au fost mici cerinte suplimentare solicitate ulterior de noi. In privinta pretului acesta a fost decent inca de la inceput si am fost placut surprins ca multe cerinte suplimentare cerute de noi au fost executate bonus, fara a plati suplimentar. Multumim! "
www.led-eco.ro

Silviu Nitu - administrator "We Sell FMCG"

" Am dorit un site de prezentare B2B, o aplicatie SFA pentru reprezentantii de vanzari si un sistem de preluare comenzi online. Stiam de la inceput ca va fi greu sa gasesc o firma capabila sa realizeze acest proiect complex. Aveam nevoie de un partener care sa inteleaga nevoile noastre, sa ne demonstreze ca poate sa realizeze intr-un termen scurt site-ul si aplicatiile si sa ne ajute cu idei si sfaturi pentru a realiza ce ne-am propus. Am gasit in Smart Web Impact un partener cu care ne dorim sa colaboram pe termen nelimitat. Partener Smart, Website profesionist si ingenios, Impact pozitiv, pret corect si fara costuri ascunse. Multumesc! "
www.buyclever.ro

Sebastian Vasile - "TehnicGaz"

" Am inteles clar ca in contextul actual prezenta in mediul on-line este esentiala pentru existenta unei societati comerciale.
De asemenea am inteles ca de bun augur este ca aceasta prezenta sa fie pofesionista. Am cerut diverse pareri si oferte pentru ceea ce doream de la website-ul firmei pe care o reprezint. Am primit tot felul de raspunsuri, unele neclare, altele orientate catre profit.
Smart Web Impact mi-a oferit raspunsul clar, concret pentru situatia initiala dar si pentru pasii ce trebuiesc urmati ca website-ul sa fie unul de calitate, bine optimizat, performant si de actualitate. Pe langa aceasta comunicarea a fost excelenta, concretizandu-se in proiectul initiat. "
www.tehnicgaz.com.ro

Mircea Orasanu - Asistent Manager "SolisTravel"

" Am avut mare noroc cu baietii de la Smart Web Impact! Initial stiam ca ne trebuie neaparat un site cu design reusit si bine optimizat astfel incat sa fie profitabil dar nu si la cine sa apelam. Dupa o tentativa nereusita si costisitoare cu alte firma, l-am descoperit intamplator pe Sorin Cucos. Pe langa faptul ca ne-a creat un site plin de solutii ingenioase, prietenos, practic si foarte usor de utilizat, am castigat un partener si prieten pe termen nelimitat. Smart Web Impact este un partener pe care il simti ca se implica, munceste pentru tine si iti propune solutii pe care nu poti sa le refuzi. "
www.solistravel.ro

Florin Pasat - Manager "Atrage Abundenta"

"Colaborarea cu Smart Web Impact a plecat de la nevoia de a promova proiectul "Atrage Abundenta in Viata Ta!" fara a avea cunostinte tehnica de operare pe Internet.
Ce a facut Smart Web Impact a fost ca a identificat exact lucrurile de care am avut nevoie si apoi a creat acele functionalitati care sa-mi permita sa fac foarte usor lucrurile de care am nevoie. Si au reusit acest lucru fara sa-mi vorbeasca in termeni tehnici de "java"-este sau "php"-este.

Site-ul e in acelasit timp dinamic, cu informatia organizata asa cum trebuie, astfel ca utilizatorul sa se descurce usor si sa ramana cat mai mult pe site si foarte usor de administrat din spate, astfel incat sa fac foarte usor orice schimbare de care am nevoie. Si, nu in ultimul rand, e vorba de implicarea si sufletul pe care Sorin l-au pus in acest proiect si in comunicarea permanenta cu mine. "
www.atrageabundenta.ro

Mihaela Buica - Manager "Picon Training Center"

" Ne aflam in cautarea unei firme cu care sa colaboram in vederea realizarii site-ului nostru de prezentare. Am gasit o echipa de profesionisti si de oameni dedicati, care in afara ca realizeaza lucruri frumoase, se preocupa si de afacerea clientului ca si cum ar fi propria afacere.
Vin cu idei noi, originale, cu sfaturi profesioniste.
Totul prompt, adaptat la cerintele pietei si de o calitate ireprosabila.
Ii recomandam cu caldura pentru ca sunt cei mai buni! Noi avem in vedere o colaborare stransa si in viitor.
Multumim ! "
www.cursuri-picon.ro

Valentin Cubici - Manager "Acvatic Eco"

" Ca antreprenor, stiu ca succesul propriei afaceri depinde in mare masura si de profesionalismul oamenilor din cadrul firmelor partenere. Astfel de oameni am gasit in cadrul firmei Smart Web Impact, pe care o recomand tuturor celor care au o afacere la inceput de drum sau vor sa imprime un suflu nou unei firme care este deja prezenta in piata. Admir echipa de la Smart Web Impact pentru ca se preocupa de succesul afacerii clientului de parca ar fi propria lor afacere. Iar pentru asta nu pot dacat sa spun... MULTUMESC !"
www.acvatic-eco.ro

Iuliana Bescu - Manager "Fashion Secret"

" Am inceput colaborarea cu Smart Web Impact dupa multe intalniri si discutii cu numeroase firme pentru realizarea unui magazin on-line, care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre din punct de vedere al calitatii serviciilor pe care sustineau ca le ofera.

Am gasit in echipa de la Smart Web Impact profesionalismul crearii unui site, respectarea termenelor de realizare precum si suportul asigurat in orice moment al derularii proiectului.

Am fost bucurosi sa gasim la Smart Web Impact adaptabilitate si disponibilitate fata de cerintele noastre, precum si sfaturi profesioniste bazate pe o experienta solida.

Solutia pentru realizarea magazinului on-line oferita de Smart Web Impact ne da posibilitata dezvoltarii permanente a site-ului nostru si adaptarea acestuia la cerintele pietei.
In prezent continuam colaborarea, in vederea dezvoltarii si optimizarii continue a magazinului nostru."
www.fashionsecret.ro

Viorel Casu - Manager "Aranjamente Florale"

" Aflandu-ne in cautarea unei firme cu care sa colaboram in vederea realizarii unui website magazin online, am ajuns la Smart Web Impact si cautarile s-au oprit definitiv.

Aici am gasit o echipa de profesionisti care ne-a oferit promptitudine, adaptabilitate si disponibilitate fata de cerintele noastre, sfaturi si consiliere de inalta calitate bazate pe o experienta solida si bine fundamentata, preocupati cu adevarat de multumirea clientilor si partenerilor lor.

Pentru noi, respectarea termenelor de executie, profesionalismul, precum si suportul asigurat in orice moment al derularii proiectului, au fost conditii esentiale in alegerea colaboratorilor nostri.

Solutia magazinului online oferita de Smart Web Impact, ne da posibilitatea dezvoltarii permanente a site-ului, adaptarea acestuia la cerintele pietei, administrare usoara si multe alte facilitati pe care le veti descoperi atunci cand veti interactiona cu ei.

Avem in continuare o colaborare deosebita din toate punctele de vedere.

Suntem bucurosi ca alegere noastra s-a oprit la acesti oameni dedicati meseriei lor, pe care o fac cu pasiune si determinare."
www.aranjamente-florale.ro

Servicii oferite:

Cursuri / Educaţie Web

Educaţia stă la baza dezvoltării personale şi profesionale. În acest scop îţi punem la dispoziţie secţiune de articole dar şi cursuri interesante...

Web Development

Pentru voi cei cu cerinţe şi nevoi cu adevărat "interesante": intranet-uri, sisteme de management, ERP-uri şi alte aplicaţii web "altfel", evident create de...

Optimizare SEO

De ce este SEO important? Diferenţa majoră faţă de alte metode de promovare vine din realitatea că vizitele aparţin persoanelor interesate de...

Web Design Site

Este important ca design-ul grafic al website-ului tău sa fie personalizat afacerii pe care o deserveşte. Fără template-uri gratuite şi fără...

Cursuri Smart

Fie că doreşti să progresezi către o prezenţă de top pentru afacerea ta pe online, sau vrei să înveţi programare web, la Smart Web Impact vei găsi cursul potrivit. vezi cursuri


Opinia ta contează!

Pentru că avem ca scop îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi produselor, dorim să luăm în considerare opinia fiecărui vizitator. Ne poţi răspunde (chiar şi anonim) la trei întrebări despre importanţa prezenței pe internet pentru tine? Mulţumim. vezi sondaj

Produse oferite:

Creare Magazin Online

Imaginează-ţi un magazin online care funcţionează, aduce rezultate, este extrem de uşor de administrat şi care este personalizat viziunii tale...

Creare Site Web

Imaginea ta este unică, website-ul tău expune personalizat viziunea online într-un mod corespunzător! Prezenţa online nu mai este...

Creare site de prezentare

Denumite şi "corporate" reprezintă soluţia perfectă pentru expunerea online a firmei tale. Odată dezvoltate şi optimizate corespunzător, pot...