Creare website agentie turism

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
Creare website agentie turism
541

website agentie turism

recomanda unui prieten

La crearea unui website pentru o agentie de turism se aplica aceleasi reguli ca pentru orice website. Un website de turism este minim alcatuit din categorii, subcategorii, oferte si o forma de stabilire a contactului cu vizitatorul (formular de rezervare, formular de contact etc).

Creare Website Agentie Turism Cu siguranta structura se poate complica oricat de mult se doreste, insa recomandarea noastra este dezvoltarea un website de turism simplu, mai ales pentru vizitator.
Atentie: simplu nu inseamna incomplet.

Partea cea mai delicata a website-ului este continutul si anume ofertele care pot expira intr-un interval scurt. Actualizarea continua a ofertelor reprezinta o provocare in acest domeniu definit prin dinamicitatea ofertelor. De aceea este foarte important ca Sectiunea de Administrare (CMS-ul) sa permita cat mai multa automatizare dar si flexibilitate.

Creare Website pentru Agentie de Turism alegeti Smart Web Impact:

Deoarece Smart Web Impact creaza website-uri de turism de la zero si complet personalizat, ne este dificil sa estimam un cost fara un minim de cerinte. Sigur, toate website-urile de turism au categorii si oferte, insa costul este influentat de complexitatea lucrarii, a functionalitatilor dorite atat in website cat si in Sectiunea de Administrare. De aceea, daca doresti creearea unui website pentru agentia ta de turism, sau doresti sa imbunatatesti website-ul existent, te invitam sa ne trimiti o cere de oferta / detalii suplimentare utilizand butonul de mai jos.


creare website turism
Smart Web Impact
Pagina Creare website turism are 3154 vizualizari.

  • Gelu Ciucu - LedEco

    "Am fost incantati de colaborarea cu SmartWebImpact mai ales ca inainte am avut o experienta neplacuta cu o alta societate. Toate solicitarile noastre au fost luate in calcul iar in unele situatii au venit cu sugestii mai bune.Termenul stabilit a fost respectat cu toate ca au fost mici cerinte suplimentare solicitate ulterior de noi. In privinta pretului acesta a fost"...

  • Mihaela Buica - Manager Picon Training Center

    "Ne aflam in cautarea unei firme cu care sa colaboram in vederea realizarii site-ului nostru de prezentare. Am gasit o echipa de profesionisti si de oameni dedicati, care in afara ca realizeaza lucruri frumoase, se preocupa si de afacerea clientului ca si cum ar fi propria afacere."...


Vezi opiniile clientilor nostri Cere detalii despre Creare website turism

© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Creare website agentie turism
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953