Creare website agentie turism

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
Creare website agentie turism
548

website agentie turism

recomanda unui prieten

La crearea unui website pentru o agentie de turism se aplica aceleasi reguli ca pentru orice website. Un website de turism este minim alcatuit din categorii, subcategorii, oferte si o forma de stabilire a contactului cu vizitatorul (formular de rezervare, formular de contact etc).

Creare Website Agentie Turism Cu siguranta structura se poate complica oricat de mult se doreste, insa recomandarea noastra este dezvoltarea un website de turism simplu, mai ales pentru vizitator.
Atentie: simplu nu inseamna incomplet.

Partea cea mai delicata a website-ului este continutul si anume ofertele care pot expira intr-un interval scurt. Actualizarea continua a ofertelor reprezinta o provocare in acest domeniu definit prin dinamicitatea ofertelor. De aceea este foarte important ca Sectiunea de Administrare (CMS-ul) sa permita cat mai multa automatizare dar si flexibilitate.

Creare Website pentru Agentie de Turism alegeti Smart Web Impact:

Deoarece Smart Web Impact creaza website-uri de turism de la zero si complet personalizat, ne este dificil sa estimam un cost fara un minim de cerinte. Sigur, toate website-urile de turism au categorii si oferte, insa costul este influentat de complexitatea lucrarii, a functionalitatilor dorite atat in website cat si in Sectiunea de Administrare. De aceea, daca doresti creearea unui website pentru agentia ta de turism, sau doresti sa imbunatatesti website-ul existent, te invitam sa ne trimiti o cere de oferta / detalii suplimentare utilizand butonul de mai jos.


creare website turism
Smart Web Impact
Pagina Creare website turism are 3301 vizualizari.

  • Sebastian Vasile - TehnicGaz

    "Am inteles clar ca in contextul actual prezenta in mediul on-line este esentiala pentru existenta unei societati comerciale. De asemenea am inteles ca de bun augur este ca aceasta prezenta sa fie pofesionista. Am cerut diverse pareri si oferte pentru ceea ce doream de la website-ul firmei pe care o reprezint. Smart Web Impact mi-a oferit raspunsul clar, concret pentru situatia initiala dar si pentru pasii ce trebuiesc urmati ca website-ul sa fie unul de calitate"...

  • Florin Pasat - Manager Atrage Abundenta

    "Ce a făcut Smart Web Impact a fost ca a identificat exact lucrurile de care am avut nevoie şi apoi a creat acele funcţionalităţi care să-mi permită să fac foarte uşor lucrurile de care am nevoie. Site-ul e în acelaşit timp dinamic, cu informaţia organizată aşa cum trebuie, astfel ca utilizatorul să se descurce uşor şi să rămână cât mai mult pe site şi foarte uşor de administrat din spate"...


Vezi opiniile clientilor nostri Cere detalii despre Creare website turism

© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Creare website agentie turism
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953