Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
Creare site de prezentare administrabil
545

site de prezentare

recomanda unui prieten

Ai nevoie de un site de prezentare? Website-urile de prezentare reprtezinta solutia perfecta pentru prezentarea serviciilor / produselor firmei tale.
Site-urile de prezentare sunt aplicatii care odata dezvoltate si optimizate corespunzator, pot deschide usa catre o afacere online de succes.

Creare site de prezentare "Ai nevoie de un site de prezentare, sau o afacere online?"

Raspunsul la aceasta intrebare influenteaza viitorul afacerii tale online.
Un site de prezentare poate fi ieftin, poate fi chiar gratis!
Daca doresti un simplu site de prezentare, un fel de carte de vizita online, exista nenumarate resurse gratuite (wordpress, joomla etc) pentru care ai nevoie doar de un domeniu si gazduire web. Restul este gratis: aplicatia in sine cat si o sumedenie de template-uri.Ai grija insa ce-ti doresti!
Cand vorbim despre imaginea unei firme pe mediul online, pur si simplu nu putem apela la template-uri gratuite din motive lesne de inteles.
"Daca o alta firma concurenta are fix acelasi site ca al meu? Are aceeasi structura ca site-ul firmei mele?"

Site-ul tau este oglinda firmei pe care o reprezinti, a increderii si calitatii serviciilor/produselor comercializate.
 

 

site de prezentare

 

Daca-ti doresti o afacere online care sa aibe sanse sa creasca si sa se dezvolte, este necesar sa te orientezi catre un site de prezentare personalizat!
Un site de prezentare personalizat are urmatoarele proprietati:

 • design unic care este inspirat din valorile afaceri tale;
 • numar nelimitat de pagini in baza structurii acceptate;
 • compatibilitate cu toate browserele si cu dispozitivele mobile;
 • optimizare seo on-page primii pasi catre obtinerea primei pagini google.ro
 • structura scalabila usor de imbunatatit cand situatia o cere prin adaugarea de functionalitati si sectiuni noi;
 • Sectiune de Administrare customizata prin intermediul acesteia veti putea administra usor continutul website-ului
 • implementare orientata pe siguranta aplicatiei si a datelor din aceasta (risc zero hacking prin intermediul website-ului);
 • compatibilitate cu Social Networks (facebook, tweeter, google +);
 • zile de mentenanta gratuita cu posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta ulterior;
 • instalarea si configurarea corecta a aplicatiei pe server, odata ce aceasta este gata;
 • Gratuit Google Web Master Tools si Google Analytics cu scopul diagnosticarii complete a aplicatiei si a implementarii recomandarilor furnizate de analizatoarele google.
  Scopul este livrarea unei aplicatii complete si lipsita de orice compromisuri. Recomandarile Google se executa gratuit de catre noi.
 • contract si factura, nu suntem freelanceri!

Creare site de prezentare Cel mai important!
In dezvoltarea unui site de prezentare, precum si a altor tipuri de site-uri, suntem adeptii metodei Think Big, Start Small!
Cu alte cuvinte, identificam impreuna acele functionalitati si sectiuni care sunt cu adevarat necesare pentru inceput. Ne intereseaza sa dezvoltam acel website care sa creasca si sa obtinera rezultate.
Ideea este nu sa cladim un website doar de dragul de a avea un website de prezentare, ci sa cladim acel website care sa contribuie la cresterea afacerii tale. Este plin internetul de website-uri care doar exista.
Costul unui site de prezentare este influentat de structura finala. Indiferent de complexitatea website-ului dorit, un lucru este cert: vei beneficia de un panou de administrare eficient si usor de utilizat care iti confera indepenta fata de noi.


creare site de prezentare
Smart Web Impact
 
Pagina Creare site de prezentare are 3315 vizualizari.

 • CEO - Champagne Boutique

  "Ca sa dezvoltam afacerea mica si frumoasa pe care am inceput-o aveam nevoie de un magazin online care iti ofera in primul rand imagine si audienta in randul clientilor. Asa am inceput cautarile unei firme de web design si dupa vreo trei luni de tatonari am decis in toamna anului 2015 sa dam credit actualilor colaboratori de la Smart Web Impact. Ne-am inteles rapid asupra key point-urilor si mesajului pe care dorim sa-l transmitem in piata si am beneficiat de tot suportul echipei d-lui Sorin Cucos pentru implementarea acestora."...

 • Relu Bran - Manager Bijuterie Instrument

  "Colaborarea cu SMART WEB IMPACT s-a produs dupa ce, probabil ca multi dintre voi, am inteles ca web siteul realizat la cerere - contra cost, de catre "o cunostinta care se pricepe" - este nefunctional. Indiferent de domeniul businessului, timpul si banii sunt resurse esentiale - apeleaza la "profesionistii a caror tinta este proiectul tau si calitatea acestuia"."...


Vezi opiniile clientilor nostri Cere detalii despre Creare site de prezentare

© 2011 - 2016 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Creare site de prezentare administrabil
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953