Despre Smart Web Impact

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
1 2 3 4

Despre Smart Web Impact

Despre Smart Web Impact

Smart Web Impact este o agentie web localizata in Bucuresti, specializata in dezvoltarea de site-uri web complet personalizate.

Smart Web Impact a fost infiintata in 2011 in dorinta de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite.

Inca de la inceput ne-am pozitionat pe piata high-end, dezvoltand doar aplicatii web personalizate si complet customizate.

Recunoastem afacerea ta ca fiind unica si o tratam ca atare. Smart Web Impact nu utilizeaza template-uri si solutii gratuite in dezvoltarea web.
Totul este creeat de la zero, customizat si particularizat pe nevoile web ale afacerii tale.

Fiecare proiect porneste de la nevoile REALE si imediate ale afacerii tale.
Deoarece suntem specializati in dezvoltarea aplicatiilor de la zero putem dezvolta acel website care mai intai ofera rezultatele care confirma nevoia de a investi ulterior.

Aplicatiile (site-urile) sunt dezvoltate utilizand XHTML, CSS, XML, JavaScript, AJAX, PHP (OOP) si mySQL, sunt complet scalabile si usor de administrat.

Design-ul este creeat in Adobe PhotoShop in baza unui brief de creatie intocmit impreuna cu clientul. Layout-ul trebuie aprobat de client, nu se lucreaza fara feed-back si aprobari!

Smart Web Impact iti ofera o aplicatie on-line care sa hraneasca nevoia de dezvoltare a unei afaceri.
Suntem interesati sa dezvoltam afaceri online, nu doar simple site-uri, care peste un timp poate nu mai sunt online.

Acum ai un motiv in plus sa ne contactezi: iti oferim un pret promotional la dezvoltarea oricarui proiect al carui domeniu de activitate nu il avem deja in portofoliu!

Opinii Clienti

Citeste ce spun clientii nostri!   vezi opinii


Misiunea Noastra

Misiunea principala Smart Web Impact este aceea de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite. Continuam sa fim asaltati de clienti care detin site-uri pentru care rezultatele intarzie sa apara. Dupa o scurta analiza indentificam principala cauza ca fiind dezvoltarea repectivului site pe o platforma gratuita, platforma care...vezi misiune


Echipa Noastra

Echipa Smart Web Impact este formata din profesionisti pasionati de tehnologiile web! Smart Web Impact cauta continuu minti stralucite si pasionate, profesionisti care prin munca lor ajuta la creearea unui mediu online romanesc guvernat de calitate si rezultate! Specializati in tehnologiile web, cautam provocari prin intermediul carora sa continuam sa ne dezvoltam profesional. Proiectele sunt dezvoltate `ca...   vezi echipa


OPTIMIZARE SEO

Cea mai eficienta si accesibila metoda prin intermediul careia website-ul tau obtine trafic de la vizitatori interesati de ceea ce oferi.

vezi detalii

MAGAZIN ONLINE

Intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite, dezvoltam magazine online personalizate.

vezi detalii

MENTENANTA SITE

Echipa Smart Web Impact iti sta la dispozitie pentru a te ajuta in remedierea oricarei probleme legate de site.

vezi detalii

CONSULTANT SEO

Ajuta programatorul web cu sfaturi si verifica corectitudinea implementarii parametrilor care tin de optimizarea site-ului tau.

vezi detalii

PROMOVARE SITE

Deoarece google isi schimba algoritmul din ce in ce mai frecvent este necesar sa ne ocupam constant de optimizare si promovare!

vezi detalii

CREARE SITE WEB

Site-urile dezvoltate de noi sunt creeate de la zero, fix pe necesitatitile de comunicare online ale beneficiarului!

vezi detalii
© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Despre Smart Web Impact
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953