Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
1 2 3 4

Optimizare SEO

Optimizare SEO
545

servicii optimizare SEO

recomanda unui prieten

Optimizare SEO nu inseamna sa achitam bani lunar la Google AdWords sau alt serviciu echivalent!

Deasemenea, SEO nu inseamna instalarea unui modul.
Optimizarea SEO este pe departe ce-a mai eficienta metoda pentru a atrage vizite calitative pentru site-ul tau.
Scopul Search Engine Optimization este de a ajunge in prima pagina a motoarelor de cautare, in zona rezultatelor organice, cu cat mai multe expresii/cuvinte cheie.

Optimizarea SEO: importanta

Optimizare SEO de ce este importanta?De ce este SEO important?
Diferenta majora fata de alte metode de promovare vine din realitatea ca vizitele apartin persoanelor interesate de serviciile/produsele pe care le comercializezi in paginile site-ului tau.
Astfel, vizitatorii cauta rezultate pornind de la cuvinte cheie si, daca pagina din site-ul tau este optimizata corespunzator pentru acel cuvant cheie, va fi listata in prima pagina cu rezultatele organice a robotului de cautare.
Cat mai multe pagini din website trebuie sa obtina pozitionari in prima pagina a motoarelor de cautare. Si aceasta sa se intample pentru expresii cheie relevante.
Fiecare pagina din site-ul tau trebuie optimizata nominal pornind de la un cuvant cheie principal (main keyword). Pagina trebuie sa comunice robotului acest main keyword intr-un mod cat mai eficient si concret. De fix acest lucru se ocupa optimizarea seo onpage.

 

servicii optimizare seo

 

Optimizare SEO onpage

Strategia de optimizare seo onpage include totalitatea actiunilor de optimizare aduse paginii, codului sursa, structurii si design-ului acesteia, precum si asupra continutului.
Pentru obtinerea unei relevante marite, main keyord-ul este inserat in diverse zone din pagina, considerate "hot zones", zone in care robotul identifica despre ce este vorba in pagina.
Pagina web este definita de o serie de zone care sunt considerate importante de catre robotii de cautare. Aceste zone transmit subiectul paginii catre robotii de cautare.

Optimizare SEO offpage

Cerintele pentru optimizare seo offpage includ obtinerea de link-uri de calitate catre site-ul tau.
Asta inseamna practic sa obtinem "recomandari" sub forma de link catre una din paginile website-ului tau, link-uri care vin din alte website-uri complementare domeniului de activitate.
Accentul trebuie pus pe calitate, nu pe cantitate.
Degeaba ai 10.000 de linkuri catre site-ul tau, daca acestea nu sunt de calitate. Efortul trebuie focusat catre obtinerea de linkuri din continut, direct din articole prezente pe alte site-uri si, pe cat posibil, de pe domenii autoritare.

Optimizare SEO Smart

Servicii Optimizare SEO SmartFiecare website dezvoltat de Smart Web Impact, este livrat cu optimizare seo onpage.
Avand in vedere ca proiectele sunt dezvoltate de la zero, poti fi sigur ca se respecta regulile actuale in ceea ce priveste optimizarea.


optimizare seo
Smart Web Impact
 
Pagina Optimizare SEO are 4469 vizualizari.
© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Optimizare SEO Smart servicii seo site
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953