Misiunea Smart Web Impact

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
1 2 3 4

Misiunea Smart Web Impact

Misiunea Smart Web Impact

Misiunea principala Smart Web Impact este aceea de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite. Continuam sa fim asaltati de clienti care detin site-uri pentru care rezultatele intarzie sa apara. Dupa o scurta analiza indentificam principala cauza ca fiind dezvoltarea repectivului site pe o platforma gratuita, platforma care nu a reusit sa livreze rezultatele asteptate.

Este foarte important de stiut ca un website nu trebuie sa livreze doar cerintele legate de functionalitate!

Pentru ca un website sa se transforme intr-o veritabila echipa de vanzari, este necesar ca paginile sa fie atent optimizate nominal.
Aceasta este dificil de implementat in platformele gratuite ale caror scop este doar acela de a se preta doar nevoilor generale in ceea ce priveste prezenta pe web.

Orice platforma gratuita este dezvoltata doar pentru a atinge cat mai multe aspecte generale si nu este particularizata afacerii online pe care o deserveste.

Misiunea secundara este de a educa clientii in ceea ce priveste mediul online.
A invata clientii cum se pot obtine rezultate fantastice in mediul online, si cum sa-si trasforme visul intr-o realitate: o afacere de suces, exclusiv online!

Smart Web Impact vine in intampinarea clientilor cu servicii si produse personalizate a caror punct de plecare este afacerea online.
Nu ne intereseaza sa facem site-uri! Site-uri gasiti gata executate la un cost ce porneste de la 35 eur!

Misiunea Smart Web Impact este accea de a creea afaceri online de succes prin intermediul dezvoltarii unor aplicatii web (magazine online si alte tipuri de site-uri) care se diferentiaza de main-stream atat prin usurinta cu care pot fi administrate, cat si prin rezultatele aduse afacerii.

Opinii Clienti

Citeste ce spun clientii nostri!   vezi opinii


Despre Noi

Smart Web Impact este o agentie web localizata in Bucuresti, specializata in dezvoltarea de site-uri web complet personalizate. Smart Web Impact a fost infiintata in 2011 in dorinta de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite. Inca de la inceput ne-am pozitionat pe piata high-end, dezvoltand doar aplicatii web personalizate...vezi detalii


Echipa Noastra

Echipa Smart Web Impact este formata din profesionisti pasionati de tehnologiile web! Smart Web Impact cauta continuu minti stralucite si pasionate, profesionisti care prin munca lor ajuta la creearea unui mediu online romanesc guvernat de calitate si rezultate! Specializati in tehnologiile web, cautam provocari prin intermediul carora sa continuam sa ne dezvoltam profesional. Proiectele sunt dezvoltate `ca...   vezi echipa

OPTIMIZARE SEO

Cea mai eficienta si accesibila metoda prin intermediul careia website-ul tau obtine trafic de la vizitatori interesati de ceea ce oferi.

vezi detalii

MAGAZIN ONLINE

Intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite, dezvoltam magazine online personalizate.

vezi detalii

MENTENANTA SITE

Echipa Smart Web Impact iti sta la dispozitie pentru a te ajuta in remedierea oricarei probleme legate de site.

vezi detalii

CONSULTANT SEO

Ajuta programatorul web cu sfaturi si verifica corectitudinea implementarii parametrilor care tin de optimizarea site-ului tau.

vezi detalii

PROMOVARE SITE

Deoarece google isi schimba algoritmul din ce in ce mai frecvent este necesar sa ne ocupam constant de optimizare si promovare!

vezi detalii

CREARE SITE WEB

Site-urile dezvoltate de noi sunt creeate de la zero, fix pe necesitatitile de comunicare online ale beneficiarului!

vezi detalii
© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Misiunea Smart Web Impact
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953