Echipa Smart Web Impact

Info: 0758.164.953
Smart Web Impact
unicitate, simplitate, rezultate
1 2 3 4

Echipa Smart Web Impact

Echipa Smart Web Impact

Echipa Smart Web Impact este formata din profesionisti pasionati de tehnologiile web!
Smart Web Impact cauta continuu minti stralucite si pasionate, profesionisti care prin munca lor ajuta la creearea unui mediu online romanesc guvernat de calitate si rezultate!

Specializati in tehnologiile web, cautam provocari prin intermediul carora sa continuam sa ne dezvoltam profesional. Proiectele sunt dezvoltate `ca pentru noi`, punem foarte mult suflet in ceea ce facem, iata de ce putem oferi rezultatele de care afacerea ta online are nevoie.

Echipa este condusa de Cucos Sorin, administrator al companiei, dar si senior web developer care a inceput a scrie cod web inca din anul 2000.

Daca esti pasionat de domeniul web si doresti sa faci parte dintr-un colectiv tanar axat pe dezvoltarea profesionala si personala, nu ezita sa ne contactezi!

Cartea 10 Pasi Catre Succesul Online
Opinii Clienti

Citeste ce spun clientii nostri!   vezi opinii


Despre Noi

Smart Web Impact este o agentie web localizata in Bucuresti, specializata in dezvoltarea de site-uri web complet personalizate. Smart Web Impact a fost infiintata in 2011 in dorinta de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite. Inca de la inceput ne-am pozitionat pe piata high-end, dezvoltand doar aplicatii web personalizate...vezi detalii


Misiunea Noastra

Misiunea principala Smart Web Impact este aceea de a oferi clientilor calitate si rezultate intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite. Continuam sa fim asaltati de clienti care detin site-uri pentru care rezultatele intarzie sa apara. Dupa o scurta analiza indentificam principala cauza ca fiind dezvoltarea repectivului site pe o platforma gratuita, platforma care...vezi misune

OPTIMIZARE SEO

Cea mai eficienta si accesibila metoda prin intermediul careia website-ul tau obtine trafic de la vizitatori interesati de ceea ce oferi.

vezi detalii

MAGAZIN ONLINE

Intr-o piata sufocata de template-uri si platforme gratuite, dezvoltam magazine online personalizate.

vezi detalii

MENTENANTA SITE

Echipa Smart Web Impact iti sta la dispozitie pentru a te ajuta in remedierea oricarei probleme legate de site.

vezi detalii

CONSULTANT SEO

Ajuta programatorul web cu sfaturi si verifica corectitudinea implementarii parametrilor care tin de optimizarea site-ului tau.

vezi detalii

PROMOVARE SITE

Deoarece google isi schimba algoritmul din ce in ce mai frecvent este necesar sa ne ocupam constant de optimizare si promovare!

vezi detalii

CREARE SITE WEB

Site-urile dezvoltate de noi sunt creeate de la zero, fix pe necesitatitile de comunicare online ale beneficiarului!

vezi detalii
© 2011 - 2017 Smart Web Impact
toate drepturile rezervate
Echipa Smart Web Impact
office@smartwebimpact.ro   0758.164.953